Matrix Online odložena, dva nové obrázky
zdroj: tisková zpráva

Matrix Online odložena, dva nové obrázky

17. 9. 2004 13:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Brousíte-li si už zuby na masivně multiplayerovou hru ze světa Matrixu - Matrix Online, klidně s tím ještě chvíli počkejte.

The Matrix Online zdroj: tisková zpráva Podle nejnovějších informací totiž došlo k odložení jejího vydání na leden 2005. Konkrétně prý na 18. ledna. Původně se měly brány nového virtuálního světa navazujícího na slavnou filmovou trilogii otevřít už letos v listopadu. Vydání Matrix Online proběhne současně v Americe i Evropě. Už od příštího týdne prý bude možné si hru předobjednat, přičemž ti, kteří tak už nyní učiní, získají přístup do jinak uzavřeného betatestování, které by mělo začít 18. listopadu. Navíc jim bude přístup do hotové hry umožněn o tři dny dříve, než ostatní veřejnosti a jejich postavičky kromě toho získají i jistý bonus v podobě "Hyper Jump", schopnosti vyšší úrovně se speciálním efektem.

Magazín GameSpot uskutečnil se Warner Bros. Interactive Entertainment chvíli po oznámení odložení titulu rozhovor, aby zjistil, co bylo příčinou tohoto rozhodnutí. Prý je potřeba změnit některé herní prvky, ale tím hlavním důvodem je, aby hra vyšla současně v USA i Evropě, protože jde vlastně o kontinuální pokračování Morpheova příběhu, který se dnem spuštění prostě začne odvíjet a některé otázky budou záhy zodpovězeny. Půlroční odstup mezi vydáním hry v USA a Evropě by tak nebyl vůbec dobrý. Člověka by napadla otázka, zda je skutečně možné s termínem 18. ledna 2005 na jisto počítat... Odpověď je prý, že určitě. Z technického hlediska by hra mohla být údajně vydána už dříve, proto jsou si Warner Bros. tímto datem tak jisti. Rezerva pak počítá se získáním většího počtu hráčů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Rozhovor dále mimo jiné rozebírá, co hráče čeká během betatestování, ve kterém bude příběh (jenž vytvořili bratři Wachowski) záměrně zamlžen. Testování bude tedy zaměřeno především na herní mechanismy a bojový systém, který je prý oproti jiným hrám žánru mnohem taktičtější. Hráči budou moci vyzkoušet, jak funguje systém misí. Hra je totiž navržena tak, aby se přizpůsobila podle toho, zda se jí chcete věnovat třeba 20 hodin nebo jen 10 minut. A hlavně zde bude možné posoudit grafiku. To my zatím můžeme pouze z ukázek v naší galerii, kam dnes přibyly další dvě.

zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články