Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan
zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan

26. 1. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hráči masivně multiplayerové RPG Final Fantasy XI (recenze - 85 %), která byla prvně spuštěna v Japonsku v roce 2002 a v Evropě až v září 2004, se mohou těšit na v pořadí už třetí datadisk.

S tiskovou zprávou oznamující jeho vývoj dnes přispěchala společnost Square Enix. Addon dostal podtitul Treasures of Aht Urhgan a vyjde současně v Evropě i Japonsku 20. dubna 2006 (v USA o dva dny dříve). Zároveň Square Enix ohlásila své plány ohledně vydání Final Fantasy XI ve verzi pro Xbox 360, a to taktéž onoho 20. dubna. Tato verze by měla zahrnovat všechna rozšíření, tedy jak Rise of the Zilart a Chains of Promathia, tak i nové Treasures of Aht Urhgan. V naší galerii máte možnost shlédnout, co vás může v novém datadisku potkat.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Final Fantasy XI: Treasures of Aht Urhgan vám odhalí nové příběhy a legendy obklopující říši Aht Urhgan. K dispozici budou nová zaměstnání (včetně Modrého Mága a Korzára), další oblasti k prozkoumání a samozřejmě také nová mocná monstra (např. bestiální příslušníky kmene Mamool Ja, jejich hlavní město zvané Mamook můžete vidět na screenshotech). Dále bude datadisk obsahovat samozřejmě i různá systémová vylepšení. Některé další podrobnosti nabízí oficiální stránky.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články