Star Wars: Empire at War - horda nových ukázek
zdroj: tisková zpráva

Star Wars: Empire at War - horda nových ukázek

29. 1. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Já vím, že jsme tu měli před pár dny celý článek věnovaný dojmům z hraní nedávno vypuštěného dema hry Star Wars: Empire At War, přesto dnes tento titul vývojářského týmu Petroglyph a vydavatelské společnosti LucasArts zmiňuji znovu, protože do naší galerie přibyla nezanedbatelná horda nových ukázek.

Plná verze této 3D real-time strategie zasazené do světa Hvězdných válek vyjde už v průběhu příštího měsíce. Předobjednat si ji můžete na TISCALI Gameshopu. Ale vraťme se ještě k oné demoverzi. Jak jste se mohli dočíst v našich dojmech, nadšení fanouškové hry dokázali vyrobit speciální mod, se kterým lze nejen prodloužit dobu jejího hraní, ale zároveň se s ním dostanete i na další obsah titulu. Podle pátečního preview magazínu Gamespot tím zdaleka však neodemknete plnou verzi, jak bylo původně uváděno.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Singleplayerová část Star Wars: Empire at War sestává ze tří módů - příběhem prostoupené kampaně, ve které si můžete vybrat, zda budete hrát za povstalce nebo Impérium; módem zvaným Galactic Conquest, který je oproti kampani volnější, takže si budete moci galaxii dobýt po svém, opět s možností volby strany a výběrem z osmi oficiálních map lišících se velikosti, úrovní technologického rozvoje a startovným; a nakonec skirmishem s možností uživatelského nastavení všeho možného, vybaveným několika málo mapami pro dva hráče a o dost větším počtem pro čtyři, což je v tomto módu maximální počet hráčů. Bitvy skirmishe se přitom od těch v předchozích dvou módech liší. Jednotky a upgrady v něm získáváte za uspořené kredity, které jsou generovány stanicemi, jimiž disponujete. Dále bude hra nabízet samozřejmě také multiplayer, a to s kampaní pro dva hráče a skirmishem až pro osm hráčů. Zajímají-li vás i jiné pohledy na tento očekávaný titul, přečtěte si vedle těch dvou výše zmíněných ještě další preview na IGN.
zdroj: WPGamespotIGN

korgull

Nejnovější články