Crash Dummy Vs The Evil D-Troit má vydavatele
zdroj: tisková zpráva

Crash Dummy Vs The Evil D-Troit má vydavatele

10. 10. 2006 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Nezávislá britská vydavatelská společnost Lexicon Entertainment dnes ohlásila, že se dohodla s italskými vývojáři Twelve Interactive ohledně vydavatelských práv na jejich 3D akční hru s názvem Crash Dummy Vs.

The Evil D-Troit, která se chystá pro PS2 a PC. Jestli si vzpomínáte, jde o ten titul, kde se to má hemžit spoustou testovacích figurín. Jedna z nich, ta neuvědomělejší, se stane vaším průvodcem hrou. Jmenuje se Crash Dummy a je přítelem a společníkem profesora Advisora, jenž díky nekalým praktikám svého zlotřilého konkurenta D-Troita přišel o svůj podnik s názvem Crash-Industries. Prof. Advisor ví, kdo za zničením jeho živnosti stojí, ale potřebuje najít svědka, který by mu pomohl jeho nepřítele usvědčit. A právě proto se obrátí na Crash Dummyho. Ten je ovšem do celé záležitosti zainteresován i z jiných důvodů. Tím svědkem, nebo spíš svědkyní, byla totiž jeho milá Tyre, kterou D-Troit, ve snaze ji umlčet, unesl...

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Kromě příznivé zprávy, že Crash Dummy Vs. The Evil D-Troit našla vydavatele, tu pro vás máme ještě pár nových screenshotů, poněkud pestřejších, něž na jaké jste byli zvyklí z minulosti a navíc také informaci, že k vydání hry by mělo dojít začátkem příštího roku. Přinést by měla skutečně akční zážitek se spoustou humoru a doslova elektrizujících momentů. Vývojáři se netají tím, že mají zálibu v "old school" nápadech a v jejich díle to bude více než patrné. Na druhou stranu se můžete těšit na moderní styl. Crash Dummy Vs The Evil D- Troit je postavena na technologii Vicious Engine, která zahrnuje fyzikální modul umožňující hráčům interakci s množstvím různých objektů v prostředí (přenášet krabice, rolovat barely, používat háky a lana pro účely šplhání a zhoupnutí, prorážet hlavou stěny, atd.). Do toho si užijete nejrůznějších chvatů a bojových stylů, stejně jako zbraní, ať už provizorních (krabice, barely, aj.) či speciálních (bazuka, která protivníka zmrazí, zohaví nebo spálí). Boje budou v této hře prezentovány s nadsázkou a ironií, nepřátelé budou umírat, aniž by uronili kapku krve. Součástí titulu má být také závodní část Crash Racing, v níž si spolu s Dummym užijete šílených tratí, skokanských ramp, ohnivých stěn a zajímavých bonusů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články