Čtyři kampaně RTS Maelstrom
zdroj: tisková zpráva

Čtyři kampaně RTS Maelstrom

12. 10. 2006 17:17 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Společnost Codemasters dnes vypustila sadu nových screenshotů a nové podrobnosti o nadcházející akční strategii vývojářů KDV Games - Maelstrom, jejíž vydání očekáváme v únoru 2007.

Hra se odehrává na ekologicky zpustošené Zemi a slibuje, že hráčům nabídne některé inovativní prvky, do nichž zpráva zahrnuje transformující technologie, upravování terénu a prostředí plně podléhající destrukci. První tři kampaně Maelstrom se prý každá soustředí na jinou frakci. První na tzv. Remnants, takové partizánské bojovníky za svobodu. Druhá za technologicky vyspělé "Ascension" a třetí za vodomilné mimozemšťany zvané Hai-Genti.
Co se týče první kampaně a v ní prezentované hratelné frakce, ta je tvořena velmi otrlými osobnostmi s minulostí u armády a také různě roztroušenými přeživšími, kteří se spojili dohromady, aby společně čelili svému protivníkovi - Ascension - s cílem zajistit planetě svobodu. Tuhle Remnants prý dokáží velmi rychle rekrutovat nové jednotky, modifikovat staré americké bojové prostředky zajišťovat technologie svých rivalů. I ty co souvisejí s úpravou terénu. Jejich kampaň je takovou nepřetržitou bitvou o přežití, vedenou proti silám Ascension do té doby, než se objeví nová hrozba a půjde o existenci celého lidstva.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V druhé kampani se dostanete na stranu Ascension a zatímco se budete babrat s Remnants, objevíte nebezpečí v podobě Hai-Genti, takže nakonec budete bojovat na dvou frontách. Díky tomu, že Ascension disponují vysoce ničivými technologiemi, dostanou se vám do rukou i velmi mocná technologie mechamorfování, díky níž se mohou budovy a vozidla proměňovat dle potřeby pro tu kterou funkci. Například tanky se mohou proměnit v letouny bombardéry, atd. Dále se můžete těšit na lasery, kryogenní zbraně, ad. Jak se tak tato kampaň bude odvíjet, vůdce Ascension se stane doslova posedlým ve zkoumání Hai-Genti, což povede k drastickým důsledkům.

A konečně ve třetí kampani si zahrajete za samotné návštěvníky odjinud. Země je pro ně představuje planetu, kterou lidé-zvířata už zničili, tudíž není důvod, proč nenastoupit a nepřetvořit si ji ve vodní ráj. Jejich hlavním cílem je Zemi zaplavit a do vody pak napumpovat mutagen, který je pro Hai-Genti velmi výživnou substancí, ale na lidi působí jako smrtící jed. Tato rasa nemá zbraně v pravém slova smyslu. Namísto toho užívá genetické inženýrství k výrobě děsivých příšer a navíc ovládají přírodní procesy, takže jsou schopni vyvolat tornáda, spršky meteoritů, atd. Finální boj o planetu Zemi, který rozhodne celou její budoucnost, pak proběhne ve čtvrté kampani.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články