GOLD: Splinter Cell Double Agent a Gears of War
zdroj: tisková zpráva

GOLD: Splinter Cell Double Agent a Gears of War

27. 10. 2006 14:14 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Jsou to obě jen takové formality.

Splinter Cell zdroj: tisková zpráva Tiskovou zprávu hlásající dokončení PC verze Splinter Cell Double Agent a její odeslání do lisovny chytře využil UbiSoft především k tomu, aby mohl bez povšimnutí většiny médií tiše změnit termín z původně slíbeného konce října na 9. listopadu. Majitelé Xboxu 360 a jiných konzolí tak získali celkem třítýdenní náskok v hraní, což se bohužel stává čím dál častější praxí. Jelikož Playman změnil svého PR manažera a ten nový nereaguje, zatím nevíme, kdy přesně dorazí Dvojitý agent Sam Fisher k nám, ale pravděpodobně opět nejprve půjde o anglickou verzi a až poté o českou. Více o čtvrtém Splinter Cell ve středeční mega-recenzi (85%) nebo na čtveřici PC-obrázků.

Oficiálně prohlášeni za hotové byli i Gears of War, postapokalyptická týmová akce pro X360 na Unreal enginu 3.0. V rámci obří marketingové kampaně s doprovodným programem na MTV či Xbox Live se za takzvaný Emergence Day nazývá 12. listopad pro USA a 17. listopad pro EU, nicméně některé americké řetězce prý dostanou titul na sklad již 8.11. V ČR má být podle GameShopu skladem 18.11. za 1799 Kč. Když jsme se před časem ptali českého Microsoftu, jestli GoW hodlá lokalizovat (tak jako např. Viva Piňatu), dostalo se nám záporné odpovědi, nepřímo zdůvodněné velkou vytížeností Epicu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Jeho hlavní programátor Tim Sweeney nedávno provedl test, jak by hra vypadala s pouhými 256 MB paměti a prý to byla hrůza. Poděkoval tak znovu výrobci konzole, že se nakonec rozhodl pro 512 MB RAM, na což MS reagoval slovy, že ho to stálo miliardu dolarů, ale ve výsledku z toho těží všichni hráči. Proč vnímají Gears of War jako nejnadějnější titul vánoční sezóny, to se dočtete v našich dojmech nebo uvidíte v čerstvém dvanáctiminutovém videu (130 MB, XVID) v dobré kvalitě ze souvislého hraní a také v atmosférické televizní reklamě (25 MB, HD). S tou se pojí zásadní novinka o fungování Xbox Live Marketplace - k podobně žhavým trailerům či downloadům dem budou mít od nynějška přístup nejprve hráči platící více peněz za Gold účet, zatímco ostatní se standardním Silver účtem si na takové věci budou muset přibližně týden počkat.

zdroj: PR,WP,Xboxyde,vlastní

jd

Nejnovější články