ČSOB Půjčka v listopadu s nulovým poplatkem za zpracování úvěru

3. 11. 2010 – 13:01 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

ČSOB Půjčka v listopadu s nulovým poplatkem za zpracování úvěru
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Podzim bude v ČSOB patřit zvýhodněným úvěrům na rekonstrukci nebo modernizaci bydlení.

Klienti mohou získat až 600 tisíc korun bez ručitele či zajištění a navíc, pokud zažádají o ČSOB Půjčku na lepší bydlení od 1. listopadu do 10. prosince, obdrží 100% slevu z poplatku za vyřízení půjčky.

„Listopad bude příznivým měsícem pro ty klienty, kteří uvažují o úpravách svého bydlení. Jelikož ještě nenadešla zima, je nyní vhodná příležitost pustit se do rekonstrukce co nejdříve. Klientům proto přinášíme akční nabídku nulového poplatku za zpracování ČSOB Půjček. Klienti tak nejen ušetří peníze, ale také svůj čas,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB. A dále doplňuje: „Půjčku u nás klienti vyřídí rychle bez zbytečného protahování a peníze získají okamžitě na účet ještě v den uzavření smlouvy. Pak stačí, aby během následujícího půl roku doložili účty.“

Mezi výhody ČSOB Půjčky na lepší bydlení patří také možnost získání vyšších finančních obnosů bez nutnosti mít cokoliv našetřeno. ČSOB se tím snaží vyjít vstříc také klientům, kteří o rekonstrukci neuvažovali dlouhodobě, a tudíž nemají naspořené větší finanční prostředky. Pokud klient přejde na obnovitelné zdroje a začne myslet „ekologicky“, ČSOB Půjčka na zelené bydlení mu umožní provést mimořádnou splátku ve výši státní dotace zdarma a poskytne mu slevu 1 % z úrokové sazby.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,270 25,390
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články