Dynasty Warriors 4 Hyper na PC v prosinci
zdroj: tisková zpráva

Dynasty Warriors 4 Hyper na PC v prosinci

21. 10. 2005 15:15 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos na jaře jste se na našich stránkách mohli dočíst, že původně konzolová záležitost s názvem Dynasty Warriors 4 míří také na PC.

Tehdy jsem však ještě neznali termín vydání. Dnes už ho ale známe. Je to 9. prosinec 2005. Oznámila to společnost Koei s tím, že se toto datum týká Evropy. K tomu vám nyní můžeme nabídnout i sadu nových screenshotů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

PC verze slavné akční hry se jmenuje Dynasty Warriors 4 Hyper. Obsahuje prý vše, co proslavilo původní PS2 verzi, tedy intenzivní taktickou akci se stovkami válečníků na bojišti; vyspělý bojový systém, díky němuž budete schopni vykonat nejrůznější drtivé chvaty a komba; přes 40 hratelných postaviček na výběr; různorodé prostředí; speciální bojové jednotky (sloni, tygři, katapulty, aj.); a mnoho dalšího. PC verze samozřejmě těží z lepšího výkonu a grafických možností, takže vám nabídne dvakrát tolik jednotek na obrazovce, celou řadu speciálních efektů (dynamické stíny, atd.) či dokonalejší AI. Vedle singleplayeru hra disponuje také kooperativními a versus módy pro dva hráče.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články