MMORPG Tales of Eternia Online
zdroj: tisková zpráva

MMORPG Tales of Eternia Online

5. 10. 2004 17:17 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

V roce 2000 vydala společnost Namco pro PlayStation hru, která se jmenovala Tales of Eternia.

V Americe se tento RPG projekt objevil pod názvem Tales of Destiny II. Dnes Namco oznámila, že se dala dohromady se společností Dwango, aby něco ze zmíněné hry pak spolu přinesly také nám, PCéčkářům. Mělo by to být v podobě masivně multiplayerové RPG, a to někdy během příštího roku, dost možná už na jaře. Hned zpočátku roku 2005 totiž začne betatestování.
Namco je pověřena řízením celého projektu, zajištěním grafické části a online služby, zatímco Dwango naplánuje herní specifikace a vyvine potřebné server/klient programy. Hratelností bude, zdá se, Tales of Eternia Online připomínat obvyklé konzolové RPG. Přejat bude i pro sérii tradiční "Linear Motion Battle" systém, stejně jako zde bude obsažen také jakýsi "Skit" systém umožňující hráčům na konzoli vypustit dialogové okno, ve kterém všichni členové jeho party mohou čile konverzovat nezatíženi rolí své postavičky.

Tales of Eternia Online se jinak bude tvářit jako klasická RPG - slibuje četná dobrodružství, putování po městech i v podzemí, samozřejmě také bojování, ale i možnost přípravy jídla anebo jiné využívání nalezených ingrediencí. Jak to bude s postavami z původní hry (jestli a jak budou obsaženy v této MMORPG) není známo, nicméně některá z původních míst se v TEO mají objevit. Více bychom se o hře měli dozvědět v pátek, kdy prý budou spuštěny její oficiální stránky.

zdroj: GameSpot

korgull

Nejnovější články