Česká verze Richard Burns Rally dokončena
zdroj: tisková zpráva

Česká verze Richard Burns Rally dokončena

1. 9. 2004 21:21 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Z CD Projektu k nám dnes dorazila potěšující informace o tom, že kompletní česká verze rallye simulace Richard Burns Rally byla dokončena a že se v domácích obchodech objeví přesně 9.

Richard Burns Rally zdroj: tisková zpráva září. Jak již možná víte, o dabing hry se postarali přední čeští jezdci rallye – Roman Kresta a Jan Tománek jezdící v sezóně 2004 za tým Styllex Tuning Prosport na voze Subaru Impreza WRC S9.

Oproti původním informacím však balení hry nebude obsahovat samolepku z důvodu problémů s tiskem této speciální samolepky v tiskárně. „Pokud bychom chtěli samolepku k plné hře přidávat, byli bychom nuceni posunout termín vydání o dobrých 14 dní a to si jistě nikdo nepřeje“ prohlásil manažer výroby CD Projektu. Samotná hra bude vydána ve verzi CZ/ENG, tak jak bylo původně oznámeno.

Hra si zatím vede v českých recenzích nadmíru dobře, například v LEVELU č.117, který se objeví 3.září, ji ohodnotili známkou 9,0, v aktuálním výtisku GameStaru (č.65) získala hodnocení 8,9 a SCORE (č.127) si ji cení na 8,5. Naši recenzi z české finální/krabicové verze (dřívější review-verze nebyla úplně vyladěná a způsobovala problémy) od specialisty na tento žánr - Marka Beniače - si budete moci přečíst zhruba za týden.

V souvislosti s Richard Burns Rally nemůžeme také opomenout zmínit speciální akci na našem Tiscali Gameshopu. Pokud si u nás hru za 899 Kč předobjednáte do 6. září, získáte k ní zcela zdarma ještě Rally Trophy v češtině a obě hry byste měli mít doma nejpozději ve středu. Této bezesporu lákavé nabídky dosud využily již stovky zákazníků.
zdroj: CDProjekt

kate

Nejnovější články