DIRECT Pojišťovna umožňuje odklad počátku pojištění až o 5 měsíců.

14. 2. 2010 – 10:16 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

DIRECT Pojišťovna umožňuje odklad počátku pojištění až o 5 měsíců.
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

DIRECT Pojišťovna umožňuje klientům sjednat si pojištění s odkladem jeho počátku až o 5 měsíců. Tato nabídka je na trhu zcela unikátní, neboť pojišťovny zpravidla umožňují odklad počátku pojištění maximálně o 2 či 3 měsíce.

Aktuální slevu 500 Kč na libovolné připojištění či havarijní pojištění ke každé nově sjednané pojistce tak mohou využít i zájemci, kteří potřebují odložit počátek pojištění až na červenec.

„Nabídkou odkladu počátku pojištění až o 5 měsíců chceme vyjít vstříc těm zákazníkům, kteří mají smluvní závazky u jiné pojišťovny, ale chtěli by využít aktuální nabídky DIRECTu,“ říká Hana Kovářová, ředitelka oddělení Business development. Současnou akční nabídkou je sleva 500 korun na havarijní pojištění nebo libovolné připojištění, a to ke každému nově sjednanému pojištění.

DIRECT Pojišťovna klientům samozřejmě převádí bonusy za bezeškodní dobu od předchozí pojišťovny, umožňuje navíc také převod bonusů mezi manželi nebo velmi atraktivní kopírování bonusů z povinného ručení na havarijní pojištění. „Ze zkušenosti víme, že obava o ztrátu existujícího bonusu je jednou z hlavních bariér bránících větší mobilitě na trhu povinného ručení,“ dodává Hana Kovářová.

DIRECT Pojišťovna se rozhodla přispět k bourání bariér mobility a vyvinula proto jednoduchou aplikaci, která klientům usnadňuje přechod od stávajícího pojistitele k DIRECT Pojišťovně. Tuto aplikaci naleznou zájemci na internetových stránkách www.direct.cz/jak-prejit-k-directu.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články