DIRECT: Pro řidiče nad 50 let ZDARMA TOP ASIST

21. 3. 2011 – 10:47 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

DIRECT: Pro řidiče nad 50 let ZDARMA TOP ASIST
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

DIRECT Pojišťovna odměňuje zkušené řidiče ve věku nad 50 let tím, že jim k povinnému ručení zdarma věnuje nadstandardní asistenční služby TOP ASIST.

Služba TOP ASIST poskytuje řidičům pomoc nejen při nehodě a poruše vozidla, ale také například v případě odcizení automobilu, a to v ČR i zahraničí. Řidiči nad 50 let také získají výhodnější cenu povinného ručení i havarijního pojištění, protože mají statisticky nejméně nehod a jezdí nejzodpovědněji.

„DIRECT Pojišťovna odměňuje řidiče, kteří jezdí zodpovědně a bez dopravních nehod. U řidičů nad 50 let zaznamenáváme výrazně nižší frekvenci nehod než u zbytku našeho portfolia, a proto jsme se je rozhodli odměnit nadstandardními asistenčními službami TOP ASIST zdarma a výhodnější cenou autopojištění,“ uvedl Radim Kavka, produktový manažer DIRECT Pojišťovny.

Kromě standardních asistenčních služeb nabízí TOP ASIST od DIRECT Pojišťovny také možnost ubytování celé posádky vozidla v hotelu, zapůjčení náhradního automobilu či jízdenek na náhradní dopravu. Pomoc získají klienti DIRECT Pojišťovny i v případech defektu pneu, záměny nebo vyčerpání paliva či vybití baterie a zamrznutí motoru. Všechny služby jsou platné nejen při potížích v České republice, ale i v zahraničí. Řidiči, kteří dosáhnou 50 let věku, získají službu TOP ASIST automaticky stejně tak jako zvýhodněnou cenu povinného ručení a havarijního pojištění.

Doporučte známého a získejte měsíc autopojištění zdarma
Nejen pro starší klienty má DIRECT Pojišťovna výhodné nabídky. Klient, který doporučí svému známému DIRECT Pojišťovnu a ten si poté uzavře autopojistku, získá měsíc pojištění zdarma pro sebe i pro svého známého. Pokud tak DIRECT Pojišťovnu doporučí více lidem, může získat slevu až 12 měsíců. Sleva bude novému klientovi započítána okamžitě při sjednání smlouvy, stávajícímu klientovi při nejbližší obnově smlouvy.

Další výhody pro řidiče u DIRECT Pojišťovny
DIRECT Pojišťovna je správnou volbou pro zodpovědné řidiče a dokáže ocenit jejich dobré chování na silnici. Všem řidičům, kteří jezdí rok bez nehod, věnuje tři měsíce pojištění dle výběru zdarma. Klienti, kteří si v březnu uzavřou pojištění u DIRECT Pojišťovny, si mohou si vybrat, zda využijí slevu na pojištění automobilu, motocyklu nebo domácnosti. Klienti DIRECT Pojišťovny k povinnému ručení navíc automaticky získávají službu AutoHELP, která výrazně zjednodušuje proces likvidace pojistné události. Řidiči mají také možnost získat unikátní službu Ochrana bonusu, která je chrání před ztrátou bonusu v důsledku pojistné události.

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články