Dobrá zpráva: Lidé mají chuť podnikat

29. 10. 2014 – 20:22 | Komerční sdělení | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Dobrá zpráva: Lidé mají chuť podnikat
Komerční banka výrazně pomůže nejen v začátcích podnikání, Foto:KB | zdroj: NašePeníze.cz

V prvních šesti měsících letošního roku podle zprávy CFRI – Czech Credit Bureau vzniklo 12.847 obchodních společností a 2725 jich zaniklo. Na jednu zaniklou společnost připadlo 4,7 nově založených, což je nejvyšší údaj od roku 2009. Vývoj v letošním roce naznačuje, že se růst počtu obchodních společností od roku 2011 opět zrychluje.

Začátek podnikání nebo jeho další rozvoj patří mezi zásadní rozhodnutí. Žádný podnikatel ani živnostník však ve svém odhodlání není sám. Dlouhodobým, spolehlivým a ověřeným partnerem nejenom začínajících podnikatelů je Komerční banka.

Prakticky každý podnikatel, živnostník či malá firma řeší od začátku své podnikatelské dráhy otázky spojené se správou financí i s dalším rozvojem podnikatelských aktivit. Vyplatí se zjistit, jak získat nejvýhodnější bankovní služby a odborné poradenství v podnikání.

Bankovní služby pro start podnikání zdarma

Produkt, který citelně usnadní vaše podnikání a který je možné upravit podle skutečných potřeb, je oblíbený Profi účet. Široké výhody mohou čerpat právě začínající podnikatelé, a to až čtyři roky. Stačí jedna aktivní transakce za měsíc a veškeré služby v rámci konta Profi účet mají začínající podnikatelé dva roky zcela zadarmo a další dva roky za zvýhodněných podmínek v rámci konceptu MojeOdměny. Mottem Komerční banky, které podnikatelský účet bezezbytku naplňuje, je: „Rozjeďte Vaše podnikání jednoduše a bez zbytečných výdajů.“

Profi účet kromě běžného účtu, mezinárodní embosované platební karty, měsíčního elektronického výpisu, obsluhy účtu pomocí internetu, mobilního telefonu i pevné linky zahrnuje i deset příchozích nebo odchozích transakcí každý měsíc nebo možnost získat povolený debet. Právě kombinace těchto služeb společně s individuálním přístupem bankovního poradce dělá z Profi účtu mimořádně výhodnou nabídku pro všechny začínající podnikatele a živnostníky. Navíc lze k základním službám dokoupit doplňkové služby, například cenově zvýhodněné balíčky transakcí nebo internetové bankovnictví Profibanka.

Nastartujte se! Program Komerční banky pro začínající podnikatele

Mezi naprosto výjimečné projekty v České republice patří program pro mladé a začínající podnikatele „Nastartujte se!“. Ten spolu s portálem www.nastartujtese.cz spustila Komerční banka ve spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR (AMSP ČR) již v roce 2013 a jeho cílem je jednodušší start a zviditelnění začínajících podnikatelů. Komerční banka již delší dobu spolupracuje s AMSP ČR i na projektu pojmenovaném „Svou cestou – Young Business“, jehož cílem je právě podpořit a inspirovat mladé lidi k podnikání.

Portál nastartujtese.cz je věnovaný všem, kteří se o svět podnikání zajímají. Najdou zde inspirativní příběhy a videa začínajících podnikatelů, aktuality a grantový program s finančními odměnami pro nejlepší projekty. Registrovaní uživatelé se navíc dostanou ke zvýhodněným nabídkám partnerů programu.

O grant byl letos mimořádný zájem, což svědčí o tom, že mladí lidé mají nápady i chuť podnikat. Svůj podnikatelský plán přihlásilo více než 80 podnikatelů. Nejlepší projekt, který vybere odborná porota, získá na rozjezd částku 300.000 Kč.

Pravidelné aktuality ze světa podnikání mohou sledovat fanoušci také na facebookové stránce programu www.facebook.com/nastartujtese.cz.

Co potřebují podnikatelé v oblasti financí?

  • Mít spolehlivého poradce.
  • Spořit čas a náklady.
  • Neplatit za věci, které nepotřebují.
  • Ovládat firemní finance z libovolného místa pomocí počítače, mobilu či telefonu.
  • Možnost získat finanční rezervu, například díky povolenému debetu.
  • Být informovaný o pohybech na účtu, například formou SMS, emailu nebo faxu.
  • Garantovanou úroveň kvality služeb.

Zjistěte, jak těmto potřebám odpovídá Profi účet od Komerční banky. Založte si Profi účet jednoduše on-line na www.kb-online.cz.

Kurzy

Kurzovní lístek: 16.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,240 25,360
USD 23,690 23,870
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články