Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate info
zdroj: tisková zpráva

Heroes of Might & Magic 5: Hammers of Fate info

12. 9. 2006 21:21 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Na stránkách fóra Ubisoftu se před pár dny objevil rozhovor s vývojáři z Nival Interactive, kteří mají plné ruce práce s nedávno oznámeným datadiskem Hammers of Fate pro Heroes of Might and Magic V.

Dle oficiálního popisu přinese novou frakci trpaslíků, 15 nových misí rozdělených do tří kampaní, nové single i multiplayer mise, nové hrdiny, zasněžený terén a spoustu dalších vylepšení..

Obrázek zdroj: tisková zpráva Tvůrci v rozhovoru tvrdí, že s trpaslíky můžete očekávat zhola nový druh hraní. Přicházejí prý se svou vlastní formou magie, specifickými schopnostmi a artefakty, což vše nejen do hry nažene čerstvý vzduch, ale také odhalí nové taktické možnosti. Nová kampaň prý bude mít hodnotu poloviny kampaně základní, a protože trpaslíci žijí převážně v horských oblastech severně od říše Gryfů, bude zahrnovat nové zasněžené lokace. Addon bude jinak znamenat návrat pro karavany, které si fanouškové tolik žádali. Počítat můžete samozřejmě s aktualizovaným editorem i generátorem map. Nový editor má být mimochodem k dispozici volně na internetu, a to během několika málo dnů. Vyloučeno není ani to, že na něm budou vývojáři pracovat i po vydání datadisku. S tím se počítá kolem Vánoc. Kdo by měl strach o to, že teď Nival věnuje veškeré své síly na dokončení Hammers of Fate na úkor patchů pro Heroes of Might and Magic V, toho snad uklidní informace, že vývoj obou těchto záležitostí běží souběžně.

Co dodat? Snad jen, že příchod české verze přídavku byl dnes oficiálně potvrzen CD Projektem na letošní rok. Cena se v tuto chvíli odhaduje na něco mezi 599 a 799 Kč a proto máte-li o HoMM5: Hammers of Fate zájem, předobjednejte si ho na TISCALI Gameshopu.

zdroj: PR

korg

Nejnovější články