RPG Two Worlds se připomíná
zdroj: tisková zpráva

RPG Two Worlds se připomíná

3. 3. 2006 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Právě dnes spustila společnost TopWare Interactive nové oficiální stránky v dílnách studia Reality Pump vyvíjené fantasy RPG zvané Two Worlds.

Při té příležitosti přibyly do naší galerie nové screenshoty. Pro případ, že by vás tyto statické ukázky nudily, připravili autoři zmíněné homepage ještě speciální animované obrázky, které skýtají přeci jen poněkud hlubší pohled do herního světa. Další z vás jistě potěší i panoramatické screenshoty, skicy, anebo wallpapery, které budou snad již brzy následovány také filmečky a ukázkami zvuků.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Two Worlds je vyvíjena pro PC a Xbox 360. Podle dosavadních informací má disponovat důmyslným dynamickým bojovým systémem a velkou volností při prozkoumávání herního světa. Příběh hry má být silný a nelineární. vypráví o jakémsi tajemném zlu číhajícím v temnotách a jednom hrdinovi, zachráněném před smrtí kouzlem, který chce mstít ztrátu svých blízkých. Kvůli atraktivitě pro širokou hráčskou veřejnost má být titul vybaven jednoduchým ovládáním a skýtat velké množství možností při hře jako takové. Vedle singleplayeru vám Two Worlds nabídne i multiplayer s podporou až 8 hráčů. Vydání se odhaduje na třetí čtvrtletí 2006.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články