Hybridní válečná hra Officers se připomíná
zdroj: tisková zpráva

Hybridní válečná hra Officers se připomíná

6. 11. 2006 16:16 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Hra Officers, ze které vám dnes přinášíme balík nových ukázek, je jedním z těch titulů, jež označujeme slovem "hybridní".

Kombinuje v sobě prvky RPG, taktické akce a RTS. Tématicky se dotýká 2. světové války, a to takovým způsobem, jakým ji vidí sami tvůrci. Vývojem projektu se už pěkně dlouho zabývá studio 3A Games, přičemž jde o první jeho dílo takového rozsahu. V tomto ohledu se pak nedá divit tomu, že se v průběhu tvorby několikrát změnil koncept hry. K jejímu vydání by mělo dojít pod hlavičkou GFI ještě letos.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Officers vám má nabídnout extrémně realistická a velká (25 km2) bojiště, na nichž se spolu střetne v jeden moment až 1500 jednotek. Tanky i obrněná vozidla budou mít různý stupeň ochrany vpředu, vzadu i z boků a poškození způsobené střelou bude závislé na tom, kam se zrovna trefíte. Zabita může být také posádka. Prázdných vozidel se pak můžete zmocnit. K tomu se zde navíc bude dynamicky měnit den a noc, stejně jako počasí. Významnou roli v této hře bude mít rozšířený role-playing systém, na jehož základě jednotky získávají zkušenosti a rozvíjejí své schopnosti. Hlavní kampaň zahrnuje šest obsáhlých misí. Herní doba se odhaduje na 30 hodin. Multiplayer nebude součástí prvního vydání hry, ale měl by následovat formou addonu. Těšit se však můžete alespoň na editor map a nástroje pro tvorbu modů.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články