Era kreditka prodlužuje bezúročné období

6. 4. 2011 – 14:51 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Era kreditka prodlužuje bezúročné období
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Poštovní spořitelna vylepšuje podmínky užívání Era kreditky.

Od 1. dubna dochází k prodloužení bezúročného období ze stávajících 45 dnů až na 55 dnů. Klient tak bude mít o celých 10 dní déle na splacení vyčerpané částky. Bezúročné období i nadále platí nejen pro platby kartou, ale také pro výběry z bankomatů, což na českém trhu není zcela obvyklé.

„Prodloužením bezúročného období chceme zákazníkům poskytnout větší volnost při využívání kreditní karty. Z našich průzkumů vyplývá, že jedním z hlavních požadavků našich klientů je právě prodloužení doby, kterou mají na splacení vyčerpané částky. Tato novinka jim vyjde vstříc a zjednoduší používání kreditní karty,“ popisuje Aleš Pospíšil, ředitel Řízení segmentů Poštovní spořitelny.

Era kreditku lze využít k bezhotovostním nákupům u obchodníků, na internetu nebo k výběrům peněz v bankomatech. Mimo 55 dnů dlouhého bezúročného období nabízí svým majitelům další výhodné benefity.

Vydání karty a její správa je v prvním roce zcela zdarma. Povinná měsíčn splátka činí jen 5 % z vyčerpané výše úvěru. Klient si navíc podle potřeby sám určuje, jak bude splácet - může splatit všechno najednou a nebude platit žádný úrok, nebo bude splácet postupně tak, jako mu to vyhovuje. Era kreditka je zároveň vybavena čipem, který zvyšuje její bezpečnost.

Era kreditku lze jednoduše sjednat na některém z 58 Finančních centrech Poštovní spořitelny nebo na více než 3300 pobočkách České pošty.

Era jde cestou zjednodušování produktové nabídky a maximálně se zaměřuje na požadavky dnešního klienta. Jejím cílem je poskytnout srozumitelné, praktické, dostupné a funkční služby, které se bez ostatních zbytečností přizpůsobí potřebám zákazníků. Poštovní spořitelna je součástí Československé obchodní banky, a. s.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,180 25,320
USD 23,390 23,570
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články