Screenshoty z El Matadora, rozhovor brzy
zdroj: tisková zpráva

Screenshoty z El Matadora, rozhovor brzy

1. 9. 2004 20:20 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Taktická akční hra El Matador je pro našince atraktivní především tím, že vzniká v dílnách brněnských vývojářů Plastic Reality Technologies.

K jejímu vydání dojde nejdříve za rok, ale postupně nám jsou odhalovány nové a nové lokace prostřednictvím screenshotů, kterých dnes přibylo do galerie rovných osm (případně na homepage jsou v rozlišení 1600x1200 a velikosti pár MB). Opět nabízí pohled na hustou a narozdíl od Vietcongu pěkně svítivě zelenou džungli v Jižní Americe, kde mezi stébly vysoké trávy a zaparkovanými automobily na věky odpočívají mrtvoly nepřátel.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

S tvůrci této hry jsme si nedávno povídali v rozhovoru, který si budete moci přečíst v brzké době. Zde je ukázka jedné jejich odpovědi:

Dyler/Tiscali: V poslední době se se stealth akcemi roztrhl pytel. Thief 3, Splinter Cell: Chaos Theory nebo česká hra Cold War. V čem bude El Matador jiný narozdíl od konkurence?

Plastic Reality Technologies: El Matador je taktická akce se stealth prvky. To znamená, že taktický boj a akce tady bude zastoupen v mnohem vyšší míře než ve zmíněných titulech. Sicarios mají přísnou hierarchii, stejně jako celá narkomafie. Nejvyšší bossové a narkobaroni mají své pobočníky a ti zase ovládají šéfy jednotlivých gangů. Mezi gangy panuje silný konkurenční boj a jsou ochotni udělat cokoli, aby v něm zvítězili. Celou tuto hierarchii jsme převedli do hry.

Nepřítel využívá výhod prostředí a navzájem se kryje. Zatímco vy jste vázáni jedním dotěrným střelcem, dva jiní se vám pokusí dostat do zad a podobně. V El Matador budete bojovat se skutečným protivníkem, který myslí jako skutečný zabiják a samozřejmě se můžete dostat i do střetu s vyššími bossy... [více již brzy]
zdroj: GameStar

jd

Nejnovější články