Third-person akce The Matrix: Path of Neo
zdroj: tisková zpráva

Third-person akce The Matrix: Path of Neo

31. 10. 2005 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už za pár týdnů by se na pultech obchodů měla objevit third-person akční hra společností Shiny Entertainment a Atari - The Matrix: Path of Neo.

V prodeji bude i u nás, předobjednat si ji můžete na Tiscali Gameshopu. Z názvu je vám předpokládám jasné, co je tento titul zač, známé tváře na nových obrázkách v naší galerii vás proto určitě nepřekvapí. The Matrix: Path of Neo vypráví příběh Nea, hlavního hrdiny filmové trilogie Matrix. S filmy je hra úzce spjata. Také proto na ní vývojáři spolupracují přímo s Warner Bros. Interactive Entertainment, bratry Wachowskymi a Joelem Silverem, producentem trilogie.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Začátek The Matrix: Path of Neo velmi těsně následuje začátek prvního filmového dílu. Hráčům se splní sen, zahrát si za samotného Nea. Budete u všeho jeho rozhodování a řešit stěžejní situace, kterým čelil v příběhu známém z pláten kin. Váš způsob překonání překážek se nicméně může od Neova filmového lišit. Hra vám pro něco takového rozhodně dá prostor.

Podle preview na IGN vás čeká spousta akce. Bojový systém je prý velmi energický. Neo je schopen mnoha různých akrobatických fíglů, stejně jako tvrdých úderů a to se bude v průběhu hraní postupně ještě rozvíjet. Aplikace bojových technik, jimž budete vládnout, bude záviset na kontextu. Chybět nebudou samozřejmě ani zbraně všeho druhu. A co by to bylo za Matrix, kdyby zde nešlo zpomalit čas. Ta funkce se jmenuje "Focus" a umožní vám pohybovat se rychleji než všichni v okolí. Zatímco bojový systém redaktořy z IGN nadchnul, preview-verze hry prý odhalila i jednu významnou slabinu, která by mohla v případě, že zůstane i ve finální verzi, znepříjemnit zážitek. Jde o framerate, který byl obvykle pod 30 fps.
zdroj: IGN

korgull

Nejnovější články