Stealth akce Second Sight také pro PC
zdroj: tisková zpráva

Stealth akce Second Sight také pro PC

19. 10. 2004 20:20 | Novinky | autor: Redakce Games.cz |

Herní titul, který se jmenuje Second Sight, dosud znali pouze majitelé konzolí PS2, Xbox a GC.

Nyní se s touto stealth akcí budou moci seznámit také PCéčkáři, a to již na konci příštího měsíce. Společnost Codemasters totiž oznámila, že se v dílnách vývojářského studia Free Radical Design líhne PC verze tohoto úspěšného projektu. Mimochodem, Studio Free Radical Design můžete znát jako tvůrce série TimeSplitters. Second Sight je jejich prvním PC počinem a vy se rovnou můžete podívat, jak se jim daří, protoře spolu s oznámením byly vypuštěny také první ukázky ze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

V Second Sight hráč ztvární postavu Johna Vattice, který se probouzí z komatu. Nachází se v jakémsi americkém zdravotnickém zařízení, kde byl násilím podroben jisté operaci, a kde v podstatě sloužil jako pokusný králík. Stanete vlastně v roli muže obdařeného neuvěřitelnými parapsychologickými schopnostmi, s jejichž pomocí budete moci ovlivňovat lidi i věci, přestože si nebudete pamatovat své jméno, ani nic z minulosti. Budete vědět, že jediná vaše šance na přežití spočívá v úniku z tohoto místa. Také budete chtít odhalit, co koho vedlo k tomu, aby vás zde věznil. Budou vás pronásledovat záblesky minulosti a postupně možná přijdete věci na kloub...

Způsobů, jak v této hře vyřešit různé situace, bude mnoho. Budete moci využít opatrných špionážních postupů, přímočarou akci se zbraní v ruce, anebo svých specifických mentálních schopností, případně kombinaci všech těchto tří prvků. Děj hry bude neustále pendlovat mezi dvěma různými časovými rovinami (minulosti a současnosti hlavního hrdiny). Přitom vaše aktivity ve Vatticově minulosti budou mít důsledky v jeho současnosti. Vaše zvláštní parapsychologické schopnosti (vč. telekineze) budete odhalovat postupně a v průběhu hry budete narážet na další a stávající budou čím dál vytříbenější. Naučíte se například za pomoci své psychické síly léčit, vyslat svou duši ze svého těla do jiného a tak ho ovládnout, anebo přesvědčit osobu, že tu nejste, apod. Samozřejmě budete mít k dispozici také různé zbraně, celkem 13. Více se o této hře můžete dozvědět na jejích oficiálních stránkách.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články