Datadisk Legion Arena: Cult of Mithras hotov
zdroj: tisková zpráva

Datadisk Legion Arena: Cult of Mithras hotov

2. 3. 2006 12:12 | Téma | autor: Redakce Games.cz |

Příznivce role-playing strategie Legion Arena jistě potěší informace, že je její datadisk s podtitulem Cult of Mithras konečně hotov.

Legion Arena: Cult of Mithras zdroj: tisková zpráva Dokonce je již k dostání, a to výhradně v digitální podobě přes oficiální stránky vývojářského studia Slitherine Software. Legion Arena: Cult of Mithras je postavena na hranici historie a mytologie. Nabízí 7 kampaní s 35 novými scénáři, v jejichž rámci se střetnete s jednotkami z říše mýtů a bájí.

Zároveň s tím byla vydána digitálně také původní Legion Arena, pro kterou tvůrci navíc ještě vypustili nový patch v.1.0101 a balík nástrojů včetně instrukcí pro komunitu tvůrců modu. Patch obsahuje různá vylepšení, opravy i přídavky. Například s ním budete moci mít v multiplayeru větší armádu, došlo k vyvážení některých jednotek, aby byly multiplayerové bitky mezi Římany a Galy férovější, dále byly opraveny chyby se zamykáním Římské kampaně po dokončení Keltské kampaně, odpočítáváním misí a oddíly jednotek, a v neposlední řadě se dočkáte možnosti ovládání času v singleplayeru, armádními zprávami či klávesou pro výpis natípaných screenshotů, atd. Kompletní seznam úprav, které patch přináší, najdete zde.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články