Dead or Alive 4 pro Xbox 360 v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Dead or Alive 4 pro Xbox 360 v obrazech

27. 12. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Vydání dalšího pokračování úspěšné konzolové bojovky - Dead or Alive 4 - se sice neustále odkládá, ovšem trpělivé nadšence, kteří si tento titul objednají přímo z internetového obchodu vydavatelské společnosti Tecmo, čeká za jejich natahované utrpení odměna v podobě kalendáře na příští rok.

Z toho by se dalo usuzovat, že by k vypuštění titulu mělo dojít skutečně velmi brzy. Přeci jen obdržet ten kalendář třeba v květnu by se asi trochu minulo účinkem. Každopádně, tyto úvahy nyní nechme stranou, neboť to, proč se tu dnes hrou Dead or Alive 4 zabýváme, má zcela jiný důvod, a to nové screenshoty v naší galerii.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Dead or Alive 4 je vyvíjena pro Xbox 360. Co si budeme povídat, vývojáři a zejména vydavatelé samozřejmě prohlašují, že půjde o ten nejlepší herní zážitek (co do grafiky a hratelnosti) nejen v rámci celé série, ale rovněž v rámci kategorie bojových her na konzolích vůbec. Ostatně vždyť prý také využívá všech technických předností nového Xboxu 360. Zároveň spoléhá na oblibu některých původních postaviček, ale ochuzeni nebudete ani o hrdiny nové. Podrobnosti najdete v naší dřívější zprávě.

Update 29.12. 15:18 - Dead or Alive 4 pro Xbox 360 přeci jen nakonec stíhá obšťastnit hráče ještě letos. Alespoň ty americké určitě. Právě dnes se totiž za oceánem dostává do obchodů.
zdroj: WP

korgull

Nejnovější články