Over The Hedge podle filmu pro konzole a PC
zdroj: tisková zpráva

Over The Hedge podle filmu pro konzole a PC

31. 1. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Už někdy před dvěma lety společnost Activision oznámila, že se jí od DreamWorks podařilo získat licence zaručující práva na vývoj her pro konzole a PC podle tří animovaných filmů - "Sharkslayer", "Madagascar" a "Over the Hedge".

První dva už jsou dávno součástí herního trhu (Sharkslayer alias Shark Tale vyšel v říjnu 2004, Madagascar loni). Nás proto dnes bude zajímat poslední jmenovaný (u nás bude k vidění pod názvem Za plotem), protože právě podle něj vzniká v současnosti stejnojmenná hra, což dokazuje prvních deset screenshotů, které dnes Activision poskytla médiím. Obrázky, jež si můžete prohlédnout v naší galerii, zachycují primárně hratelné postavičky v prostředí, s nímž se setkáte i ve filmu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak si tedy můžete všimnout, v Over the Hedge zastanete role různých zvířátek. Jmenovitě to bude mýval RJ, želva Verne, veverka Hammy a Stella z rodu skunků. Děj je situován do obydlené oblasti, kde se to jen hemží nejrůznějšími překážkami a pastmi. Spolu s hlavními hrdiny vás potrápí nejeden hlavolam a čekají vás také minihry. Hrát bude vždy se dvěma ze čtyř hlavních postaviček. K dispozici bude rovněž kooperativní mód pro dva hráče. Over the Hedge vyjde pro PS2, Xbox, GC, DS, GBA a PC stejně jako film letos v létě.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články