Finanční dar Fincentra pomůže Nadačnímu fondu NIKÉ

23. 12. 2010 – 18:33 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Finanční dar Fincentra pomůže Nadačnímu fondu NIKÉ
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Společnost Fincentrum věnovala v rámci benefičního adventního koncertu ADVENT A ANDĚLÉ finanční dar Nadačnímu fondu NIKÉ ve výši 600 000 korun.

Prostředky budou použity především na dlouhodobé projekty nadačního fondu v oblasti rozvoje zdravotnických služeb pro děti. Nadační fond Niké pomáhá již od roku 2004 těm, kteří strádají po stránce materiální nebo emociální. Podporuje potřebné organizace i jednotlivce, kteří se dostali do tíživých sociálních či ekonomických situací způsobených nepředvídatelnými událostmi.

„Jsem velmi ráda, že se i v dnešní době můžeme spolehnout na pomoc partnerů, kterým není lhostejný osud lidí kolem nás. Fincentrum nezapomnělo ani v době diskutované ekonomické krize na pomoc těm, kteří se musí poprat s nepříznivým osudem nebo mají v životě prostě jen méně štěstí, než ostatní,“ uvedla Miloslava Vepřeková, ředitelka Nadačního fondu NIKÉ.

Finanční dar ve výši 600 000 korun předal zástupcům Nadačního fondu NIKÉ Pavel Hulák, ředitel divize Zaměstnanecké výhody společnosti Fincentrum, během benefičního koncertu ADVENT A ANDĚLÉ v prostorách Městského divadla Brno.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,590 23,770
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články