Kooperativní FPS pro dva hráče - Crossfire
zdroj: tisková zpráva

Kooperativní FPS pro dva hráče - Crossfire

28. 9. 2006 10:10 | Preview | autor: Redakce Games.cz |

Fakticky neexistují, ale když vláda USA potřebuje špionáž a nechce s tím mít nic společného, obrátí se právě na ně...

Vydavatelská společnost Eidos Interactive ohlásila vývoj nového projektu, jenž bezpochyby zaujme všechny ty, kteří si libují ve first-person střílečkách a zvlášť pak ve hrách kooperativních. Crossfire, jak se projekt pracovně jmenuje, bude totiž next-gen kooperativní first-person střílečkou pro dva hráče. Jeho vývoj má na starost známé vývojářské studio Pivotal Games, jež se může pochlubit například sérií Conflict nebo hrou The Great Escape. Crossfire má vyjít v příštím roce, nejdříve exklusivně pro Xbox 360, ale později se dočkáte i verze pro PC. K vidění je zatím jen jeden screenshot.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Crossfire vás zavede do světa tajné špionáže, do současné doby, jež se vyznačuje velmi křehkou diplomatickou stabilitou. Pohybovat se budete v politicky velmi citlivých oblastech Jižní Ameriky, Afriky a Sibiře. Hra je inspirována skupinou velmi schopných agentů, kteří vlastně ani agenty nejsou. Oni vlastně vůbec neexistují. Nenajdete nic (žádné předměty, papíry ani oděv), co by jakkoliv naznačovalo, že jsou členy oddělení pro zvláštní úkoly spadajícího pod Národní tajnou službu, divizi CIA. Když chce americká vláda špiónit, ale nechce s tím být nijak spojována, volá právě je.

Vše se bude točit kolem dvou agentů, expertů na zbraně a vojenskou taktiku. Hráči by měli mít naprostou volnost se mezi těmito dvěma postavami kdykoliv plynule přepnout. Intuitivní systém velení vás plně podpoří ke 100 % zaměření se na akci. Herní prostředí má být naprosto zničitelné a dočkáte se i hollywoodsky pojatých napjatých momentů. Ředitel vývoje z Eidosy, Darren Barnett, prohlásil, že s tímto projektem jsou schopni zužitkovat sílu konzole X360 v mnoha různých směrech, tedy nejen v tom grafickém slova smyslu, ale také co do možností multiplayeru s online službou Xbox Live.

zdroj: PR

korgull

Nejnovější články