Světy Everquest a Everquest II se rozrůstají
zdroj: tisková zpráva

Světy Everquest a Everquest II se rozrůstají

4. 1. 2006 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Velkou pracovní aktivitou zahájila nový rok, jak se zdá, i společnost Sony Online.

Oznámila totiž hned dva nové datadisky rozšiřující obě masivně multiplayerové RPG ságy světa Everquest. Přídavek s podtitulem Prophecy of Ro rozšíří Everquest I, v případě Kingdom of Sky jde o druhý addon pro Everquest II. Vydání obou bylo stanoveno na letošní únor.

Everquest: Prophecy of Ro obohatí příběh původního Everquestu o více než 30 misí. V jejich rámci se setkáte se spoustou nových potvor a navštívíte různá zajímavá prostředí. To samozřejmě není zdaleka vše. Prophecy of Ro vás nechá novým způsobem vychutnávat krásy herního světa. Za tímto účelem tvůrci chystají tři zajímavé novinky. První z nich je sféra vlivu (lze vytvořit oblast, kde mohou platit pozměněná pravidla hry), druhou je systém pastí (nový prvek v boji s nepřáteli) a ta třetí... úplně poprvé budete moci v herním světě ničit objekty. Dále můžete pochopitelně očekávat i nová kouzla, schopnosti a mnoho dalších věcí, které jistě zkvalitní celkový požitek ze hry.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Everquest II: Kingdom of Sky posune hranice vývoje postaviček do nových výšin (až úroveň 70 pro dobrodruhy i řemeslníky). Nabídne vám nový systém pro dosahování schopností a dovedností, umožňující další specializace a upravování hrdinů. I v tomto datadisku budete mít možnost objevit celou řadu nových zón a s nimi rovněž nové nepřátele. Chybět nebudou ani nové části do výstroje, nové předměty a další nezanedbatelné drobnosti, o nichž se brzy dozvíte více na oficiálních stránkách. Zmínit je třeba také to, že zrovna v době, kdy by měl být tento addon vypuštěn, bude v Everquest II zahájen také PvP systém soubojů.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

zdroj: PR, WP

korgull

Nejnovější články