Chronicles of Spellborn opět v obrazech
zdroj: tisková zpráva

Chronicles of Spellborn opět v obrazech

31. 12. 2005 10:10 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ještě než se rozprchnete po oslavách konce letošního roku, nabízíme vám tento měsíc už několikátou sadu nových obrázků z chystané masivně multiplayerové RPG s názvem Chronicles of Spellborn.

Znovu na nich můžete zachytit demonstraci průběhu vytváření postavičky a navíc také jakýsi temný svět uvnitř skály. Chronicles of Spellborn je poháněna technologií Unreal Engine 2,5. V tuto chvíli se nachází ve stádiu příprav na betatest (probíhá zápis), jehož spuštění je plánováno na začátek roku 2006. K vydání plné hry by mělo dojít v první polovině roku.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Zajímá-li vás jinak, jak má vypadat bojový systém v této hře (jde totiž o jeden ze stěžejních prvků), na oficiálních stránkách je mu věnován celý článek. Podle něj se tvůrci snaží, aby taktická rozhodnutí hráče během boje měla větší efekt, než je obvyklé. Úplně odebrali systém automatického zaměřování cíle. To hráč bude mít plně v moci případný výsledek boje. Nikoliv statistiky. Během souboje budete mít možnost využít u různé speciální schopnosti a kouzla, ale pouze zvládnutelné množství zobrazené na obrazovce. Jejich sestavu sami určíte.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články