GE Money Bank letos klientům vrátila téměř 14,5 milionu korun za platby kartou

20. 7. 2009 – 20:02 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

GE Money Bank letos klientům vrátila téměř 14,5 milionu korun za platby kartou
Foto: SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Díky službě Odměna za platby kartou mají klienti paušální účty zcela zdarma nebo na jejich využívání mohou i vydělat.


Konta typu Genius Active a Genius Business Active od GE Money Bank jsou díky unikátní službě Odměna za platby kartou jedny z nejvýhodnějších běžných účtů na trhu. Díky tomuto jedinečnému benefitu mohou mít klienti paušální účty od GE Money Bank zcela zdarma nebo dokonce i vydělat. Dle typu karty GE Money Bank připisuje klientům 0,4 až 0,6 procenta z hodnoty nákupu v obchodech nebo na internetu. Jen za první pololetí roku 2009 vyplatila GE Money Bank klientům na odměnách za platby kartou téměř 14,5 milionu korun. Od května loňského roku, kdy banka službu zavedla, převedla klientům, kteří platí kartou vydanou k některému z účtů typu Genius Active či Genius Business Active, na účet již více než 27 milionů korun.

„Služba Odměna za platby kartou snižuje výslednou cenu balíčkových kont GE Money Bank takže je činí nejlevnější mezi účty nabízenými velkými bankami na českém trhu. Například letos v lednu byli naši klienti za používání karet odměněni částkou ve výši téměř 3 miliony korun,“ říká Ondřej Lokvenc, manažer platebních karet a běžných účtů GE Money Bank, a dodává: „Odměnami motivujeme klienty k používání platebních karet, jako nejvýhodnějšího a nejbezpečnějšího způsobu platby za zboží a služby. S tímto benefitem neustále pracujeme a snažíme se jej vylepšovat. Proto jsme například v červnu 2009 zvýšili odměnu klientům, kteří používají debetní kartu MasterCard Gold a MasterCard Business Premium na 0,6 % z hodnoty nákupu.“

GE Money Bank je jedinou bankou na českém trhu, která majitele svých účtů odměňuje za bezhotovostní platby v obchodech nebo na internetu přímo penězi. Částka se vypočítává jak z plateb provedených v ČR, tak i v zahraničí. Odměna za platby kartou je automatickou součástí všech debetních platebních karet vydaných ke kontům Genius Active, Genius Student, Genius Gold, Genius Business Active, Genius Business Active 10, Genius Business Active 50, Genius Business Active 50+ a Genius Business Active 200. 

Služba Odměna za platby kartou není jen prémií za používání platební karty vydané k některému z účtu typu Genius Active a Genius Business Active. Tato unikátní služba je především součástí celkového benefitu těchto účtů, protože zlevňuje poplatek za jejich používání nebo díky ní klienti dokonce vydělávají. Tímto benefitem se GE Money Bank zcela odlišuje od konkurence. Připisuje klientům peníze přímo na účet a výsledná cena balíčkových kont tak patří mezi nejnižší na trhu.

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,400 23,580
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články