GE Money Bank nově komunikuje se zákazníky přes Facebook a Twitter

26. 2. 2010 – 17:55 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

GE Money Bank nově komunikuje se zákazníky přes Facebook a Twitter
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

GE Money Bank se svými zákazníky od začátku února aktivně komunikuje prostřednictvím komunitních webových stránek Facebook a Twitter.

Hlavním záměrem banky je být tam, kde jsou její klienti, pravidelně je informovat o novinkách v GE Money Bank a efektivní cestou s nimi vést interaktivní dialog. Během necelých dvou týdnů od chvíle, kdy banka zpřístupnila svůj profil na Facebooku veřejnosti, získala již přes 7000 fanoušků.

„Profily na Facebooku a na Twitteru jsme spustili především proto, abychom mohli s našimi zákazníky vést rychlý dialog. Kromě nejaktuálnějších informací týkající se banky budeme na Facebooku i pravidelně odpovídat na dotazy fanoušků. Twitter pak bude sloužit jako doprovodný nástroj pro kratší oznámení,“ řekl Jan Vyšehradský, manažer komunikace GE Money Bank. „Naše stránky na Facebooku zatím doprovází velký úspěch. Profil jsme veřejnosti zpřístupnili teprve v pátek 12. února a od té doby jsme získali již více než 7000 fanoušků, čímž se GE Money Bank stala nejoblíbenější českou bankou na sociálních sítích,“ dodal Jan Vyšehradský.

Na nových stránkách GE Money Bank na Facebooku (http://facebook.com/gemoney.cz) mohou zákazníci očekávat aktuální informace o bance, jejích akčních nabídkách a všem, co se banky týká. Součástí komunikace na Facebooku budou i odpovědi na dotazy fanoušků. Profil na Twitteru (http://twitter.com/GE_Moneybank) pak bude sloužit jako doprovodný kanál určený pro stručná sdělení o maximální délce 140 znaků.

Webové stránky fandetesnami.cz
GE Money Bank je v oblasti internetové komunikace zkušeným hráčem. K příležitosti letošní olympiády banka vytvořila webové stránky www.fandetesnami.cz, kde mohou fanoušci sledovat dění ve Vancouveru a vyhrát originální sportovní výbavu českých olympioniků. Na webových stránkách naleznou také exkluzivní blogy Martiny Sáblíkové, Tomáše Krause, Lukáše Bauera a Patrika Eliáše. Zároveň se zde dozví o tom, jak se reprezentanti připravují na hry či jaké jsou jejich pocity z vlastních výkonů. Navíc mají možnost poslat sportovcům osobní vzkaz, který se poté objeví na speciálním panelu v české olympijské vesnici přímo ve Vancouveru. Microsite www.fandetesnami.cz je navíc propojena s facebookovou stránkou „Fandíme Českému olympijskému týmu ve Vancouveru“, kde si fanoušci mohou zahrát online hry v podobě některých olympijských sportů.

V loňském roce se GE Money Bank také stala vítězem v hlasování veřejnosti soutěže finančních produktů Zlatá koruna za svůj produkt Internet banka. Zvláště oceněn byl internetový chat, který banka vede se svými klienty na svých webových stránkách www.gemoney.cz, a jehož prostřednictvím je možné přímo komunikovat s bankéři a například si nechat poradit v osobních financích nebo si domluvit schůzku s bankéřem.

Kurzy

Kurzovní lístek: 25.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,340
USD 23,520 23,700
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články