GE Money Bank vylepšuje parametry pojištění ING

17. 3. 2011 – 14:07 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

GE Money Bank vylepšuje parametry pojištění ING
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

GE Money Bank přichází s výrazným vylepšením investičního životního pojištění, které nabízí ve spolupráci s renomovanou pojišťovnou ING.

Nově lze tento produkt sjednat s maximální pojistnou částkou 600 000 Kč, a to bez vyplňování zdravotního dotazníku. Od ledna 2010, kdy GE Money Bank začala toto životní pojištění nabízet, si jej sjednalo již více než 6 000 klientů.

„Výsledky potvrzují, že náš koncept jednoduchého a cenově výhodného investičního životního pojištění byl krok správným směrem. Potvrzuje se, že si lidé stále více uvědomují rizika, která hrozí jim i jejích blízkým, a proto se chtějí proti nim pojistit,“ říká Daniel Kadaník, manažer spořicích a investičních produktů GE Money Bank, a pokračuje: „Tento trend dokládá nejen počet prodaných smluv, ale i mimořádně vysoký zájem o volitelné balíčky úrazového připojištění. Sjednávají si je tři čtvrtiny klientů.“

„Velmi nás těší, jak se rozbíhá naše spolupráce s GE Money a jaký je o naše pojištění – investiční životní pojištění i rizikové pojištění – zájem. Věříme, že naše produkty díky distribuci přes GE osloví další segment klientů,“ uvedl Jiří Běťák, ředitel pro bankopojištění ING Pojišťovny.

Hlavní novinky nabízených životních pojištění
• Navýšení maximální pojistné částky u investičního životního pojištění ze stávajících 300 000 na 600 000 Kč.
• V případě, že je klient přesvědčen o svém zdraví, je možno pojistnou smlouvu uzavřít bez vyplňování zdravotního dotazníku, pouze na základě prohlášení pojištěného o této skutečnosti.
• Rozšíření minimálního pojistného u rizikového životního pojištění ve výši 300 Kč nejen na měsíční platbu, ale i na čtvrtletní a pololetní.

„Pro náročnější zákazníky navíc nabízíme možnost kombinace rizikového životního pojištění ING s maximální pojistnou částkou až 5 000 000 Kč a investování do podílových fondů GE Money,“doplňuje Daniel Kadaník.

Investiční životní pojištění
Investiční životní pojištění zahrnuje pojištění pro případ smrti s investováním pojistného do speciálně vytvořených fondů. Zhodnocení je závislé na investiční strategii, kterou si klient po konzultaci s poradcem sám zvolí. Produkt zákazníkům navíc nabízí připojištění zproštění od placení v základní ceně, platební prázdniny se zachováním pojistné ochrany, možnost bezplatně měnit parametry smlouvy nebo možnost částečných výběrů hotovosti bez sankcí.

Rizikové životní pojištění
Tento produkt zmírňuje finanční dopady v případě úmrtí živitele a zajistí závazky pojištěného plynoucí z úvěrů všeho druhu. Minimální měsíční pojistné je stanoveno na 300 Kč (včetně zproštění od placení). Pojistnou částku lze volit v rozmezí 300 000 Kč až 5 milionů Kč. Vstupní věk do pojištění je 18-60 let, minimální pojistná doba činí pět let.

Volitelné balíčky připojištění
K základní pojistné ochraně si mohou klienti zvolit balíčky připojištění pro sebe nebo děti. Za cenu již od 49 Kč měsíčně mohou dospělí zákazníci vybírat z připojištění pro případ smrti následkem úrazu, pro případ trvalých následků úrazu s progresivním plněním nebo připojištění denní dávky při pobytu v nemocnici.

Připojištění trvalých následků úrazu dítěte s progresivním plněním je možné sjednat již od 30 Kč měsíčně, v závislosti na požadované pojistné částce.

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,630 23,810
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články