HARTMANN získává výrobce inkontinenčních produktů v USA

11. 2. 2009 – 17:09 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

HARTMANN získává výrobce inkontinenčních produktů v USA
hartmann | zdroj: NašePeníze.cz

HARTMANN rozšířil skupinu o amerického výrobce absorbčních inkontinenčních produktů, společnost Whitestone, Bloomington v Indianě. Touto akvizicí posiluje své postavení na celosvětově významném trhu v sektoru zdravotnické a domácí péče. USA se tak pro HARTMANN stane po Německu a Francii třetím největším odbytovým trhem.

HARTMANN akvizicí přebírá společnost s přibližně 120 zaměstnanci a ročním obratem více než 40 milionů USD, čímž jeho portfólio inkontinenčních produktů bude komplexní. Whitestone spolu s dceřinou společností HARTMANN-CONCO, a.s. v Rock Hill Jižní Karolíně poskytnou USA širokou a různorodou škálu zdravotnických potřeb a hygienických výrobků. Současně společnost pokryje svými službami větší území. 

Akvizice umožní HARTMANNU nabídnout zákazníkům široký sortiment inkontinenčních produktů za efektivní cenu a kvalitní péči v USA pod značkami Dignity, Ultra Shield Plus a Compose, doplněných o prémiovou sestavu úspěšných značek jako jsou MoliCare, MoliForm a MoliMed.

 Kromě toho společnost vidí velké příležitosti v zavedení systému služeb pro ústavní a ambulantní péči. Speciálně vyškolený personál se zaměří na prodej nejen inkontinenčních produktů ale i sortimentu pro léčbu chronických ran. Sem patří jak moderní tak tradiční krytí, kopresivní materiál a obinadla. Tímto nabídne HARTMANN-CONCO, a.s. svým zákazníkům komplexní péči za cenově přijatelných podmínek.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,140 25,280
USD 23,320 23,500
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články