Hypoteční banka svým klientům v létě nabízí levnější hypotéku se zmrzlinou

30. 6. 2009 – 17:46 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Hypoteční banka svým klientům v létě nabízí levnější hypotéku se zmrzlinou
Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Hypoteční banka, největší český specialista na poskytování hypotečních úvěrů, bude od 1. července nabízet vybrané hypotéky s akční úrokovou sazbou od 5,09 % p.a. Nabídka se vztahuje na hypoteční úvěry do 85 % zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 5 let. Princip této speciální akce spočívá ve snížení sazby o 0,1 % za každý započatý milion korun. Klienti mohou ušetřit několik tisíc korun a navíc na regionálních pobočkách Hypoteční banky získají malé osvěžení.


„Už dávno neplatí, že se o prázdninách neobchoduje. Proto i letos vycházíme našim klientům vstříc a nabízíme jim tuto speciální akci, která navazuje na podobně koncipovanou jarní nabídku, během níž jsme schválili více než 1 000 úvěrů,“ vysvětluje Vlastimil Nigrin, náměstek generálního ředitele Hypoteční banky. „Stejně tak jako v loňském roce máme pro klienty připraveno mražené osvěžení v podobě zmrzliny,“ doplňuje Vlastimil Nigrin.

Akční letní nabídka se nevztahuje na hypotéky bez doložení příjmů, předhypoteční úvěr, americkou hypotéku, úvěr na družstevní bydlení a hypotéku pro cizince.

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články