Hypotéka po webu od Hypoteční banky nyní za snížené sazby

9. 9. 2009 – 20:31 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Hypotéka po webu od Hypoteční banky nyní za snížené sazby
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Hypoteční banka snížila úrokové sazby u Hypotéky po webu. Do 10. 10. 2009 nabízí úrokovou sazbu od 5,15 %.


Nabídka platí do 10. 10. 2009. Hypotéka po webu je jedinou hypotékou v České republice, kterou lze sjednat kompletně prostřednictvím internetu.

Vedle výhodné úrokové sazby, která leží výrazně pod červencovou průměrnou tržní sazbou, získají zájemci o financování bydlení uzavřené přes internet další finanční i nefinanční výhody. Hypotéka po webu je poskytována bez poplatku za zpracování úvěru a se zvýhodněným poplatkem za odhad ceny nemovitosti. Stejně tak je u hypotéky po webu zvýhodněné čerpání úvěru.

K nefinančním výhodám hypotéky po webu patří především uživatelský komfort, protože zájemce o hypotéku k ní má prostřednictvím Internetu přístup z kteréhokoliv místa a v čase, který si sám určí. Stejně tak mu odpadá cestování a návštěva poboček banky či brokerů. Ta je nutná pouze při finálním podpisu smlouvy.

„V posledním období registrujeme zvýšený zájem o tento způsob sjednání hypotečního úvěru. Je to dáno jak rostoucí oblibou komunikace a obchodování na internetu, tak vlastními výhodnými podmínkami Hypotéky po webu,“ komentuje akční nabídku Miroslav Sága, obchodní ředitel projektu Hypotéka po webu. „Dočasným snížením úrokových sazeb chceme jít tomuto zájmu vstříc a umožnit našim klientům jednoduše financovat jejich bydlení“.

Hypotéka po webu představuje bezpečný nástroj na uzavření hypotečního úvěru přes internet. V letošním roce získala v soutěži Zlatá koruna o nejlepší finanční produkty Stříbrnou korunu v kategorii hypoték a Bronzovou korunu v kategorii novinek. Hypotéku po webu provozuje Hypoteční banka, největší poskytovatel hypotečních úvěrů v České republice.


- Rejstřík firem - Hypoteční banka, a.s.


Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,130 25,250
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články