Obrázky z herní podoby filmu X-Men 3
zdroj: tisková zpráva

Obrázky z herní podoby filmu X-Men 3

6. 2. 2006 14:14 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Letos v květnu má mít premiéru nový film série X-Men - X-Men 3: The Last Stand a zhruba v tutéž dobu se majitelé konzolí (PS2, Xbox, X360, GC, GBA a DS) i PC dočkají nové hry na jeho motivy.

Oficiální název projektu je X-Men: The Official Movie Game a pokud vás zajímá, jak se rýsuje, právě dnes vám z něj přinášíme sadu screenshotů. Jeho vývojem se pod taktovkou společnosti Activision zabývá studio Z-Axis a podle pátečního preview na stránkách CVG se to ubírá úplně jiným směrem, než jaký ukázaly předchozí hry řady X-Men.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Jak už jsme vás informovali dříve, tentokrát budete mít k dispozici pouze tři členy týmu X-Men. Ovšem ty nejlepší. Budou to Wolverine, Nightcrawler a Iceman. Každý z nich oplývá jinými schopnostmi, což se odrazí na hratelnosti, která slibuje mnohem více akce, než klasických prvků RPG. Příležitostně se mimo to do hry dostane ještě Colossus. Příběhy filmu a jeho herního příbuzného se prý velmi těsně prolínají. Ve hře se navíc budete mít možnost dozvědět některé skutečnosti, které jsou ve filmu pouze nakousnuty. Prostředí ve hře má být interaktivní a zničitelné. Samozřejmě se podíváte na některé místa známá z filmu.
zdroj: CVG, WP

korgull

Nejnovější články