ING Garance Plus: Možnost zhodnocení až 50 %

4. 4. 2011 – 9:54 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

ING Garance Plus: Možnost zhodnocení až 50 %
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

ING Pojišťovna opět nabízí oblíbené životní pojištění ING Garance Plus, se kterým mohou zájemci výhodně a hlavně bezpečně zhodnocovat své finance.

Toto jednorázově placené životní pojištění nabízí 100 % garanci návratnosti vkladu a výnosy až 50 % vkladu po 5 letech. Velkou výhodou je rovněž jednoduchost pojištění, kdy klient zaplatí pojistné na celé pětileté období najednou, díky čemuž mu odpadne povinnost starat se o pravidelné platby pojistného. A k jeho uzavření – na rozdíl od jiných pojistných produktů – nepotřebuje ani posouzení zdravotního stavu. Upisovací období pro ING Garanci Plus, tedy tzv. tranše, potrvá do 24. června.

„Klienti si stále více uvědomují význam životního pojištění jako finanční ochrany svých blízkých při nenadálých událostech. Hledají však také možnosti, jak zhodnotit své peněžní prostředky jen s minimálními riziky. To přesně jim přináší jednorázově placené životní pojištění ING Garance Plus, které je ideální kombinací zabezpečení a investic,“ uvedl Viktor Kouřil, ředitel životního pojištění ING ČR/SR.

Velmi atraktivní je z pohledu zájemců o toto pojištění také tzv. aktivní správa, díky níž má klient vždy jistotu, že jsou jeho finanční prostředky pravidelně obhospodařovány a kontrolovány. Cílem je rychle korigovat případné výkyvy na finančním trhu, a dosáhnout tak maximálního výnosu pro klienta. Stejně jako v předešlých tranších, i tentokrát je výnos vázán na výkonnost 4 indexů – dvou akciových, jednoho komoditního a jednoho dluhopisového. ING tak chce vyjít vstříc všem, kdo se zajímají o svět investic, ale nemají dostatek zkušeností přímými investicemi.

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,350
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články