Inzerce ZDARMA: StudentInzert.cz pro studenty, BabyInzert.cz pro rodiče

29. 5. 2009 – 20:03 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Inzerce ZDARMA: StudentInzert.cz pro studenty, BabyInzert.cz pro rodiče
Foto:SXC | zdroj: NašePeníze.cz

Příbuzné inzertní servery StudentInzert.cz a BabyInzert.cz nabízí uživatelům inzerci zdarma.


StudentInzert.cz


Studentský život je drahý. Co všechno student potřebuje, aby mohl zdárně dostudovat? Bydlení, brigádu, příležitosti, ale také přátele nebo správnou osobu na doučování.. Nad tím se zamysleli provozovatelé mediální skupiny NETfabrik.cz provozující portály NajdiSiMě.cz, NašePeníze.cz, HledámReality.cz, linkovací službu TextTip.cz a další..

Hned v začátku školního roku 2008/2009 proto vystartoval inzertní server pro studenty Student Inzert.cz. Server by měl zprostředkovat komunikaci mezi potencionálními zaměstnavateli a studenty. Stejně tak by měl Student Inzert.cz umožnit firmám inzerovat cílené nabídky brigád a příležitostí.

„Dalším z důležitých úkolů serveru je zprostředkování kontaktu mezi studenty mající zajímavé podnikatelské nápady a podnikateli - investory, kteří naopak hledají nové talenty i příležitosti.“ Vysvětluje jeden z hlavních cílů jeden z majitelů skupiny NETfabrik.cz Martin Slapnička. „Neméně důležitá je možnost nalezení bydlení, spolubydlení nebo společného cestování. „ doplňuje Martin Slapničkamyšlenku k nalezení všeho potřebného v době studia na jednom místě.

Doučování, prodej nepotřebných učebnic a skript, prodej nepotřebného počítače, mobilu, nebo seznámení jsou již samozřejmostí tohoto studentského komunitního serveru. Jako doplněk je na serveru již jen možnost sdílení fotografií a plánování společných akcí a srazů.

Inzerce je kompletně poskytována zdarma. Pouze sekce Práce /Brigády a bydlení bude postupně zpoplatňována pro firmy a fyzické osoby. Do konce roku, však bude veškerá inzerce včetně firemní zdarma.

BabyInzert.cz

Většinu rodičů trápí rychlý růst ratolestí, neboť z nového oblečení rychle vyrostou. Čím jsou menší, tím rychleji se vyvíjí a rostou. Nepotřebné věci však mohou prodat, nebo naopak koupit na specializovaných serverech.

Jeden takový právě spustila mediální skupina NETfabrik.cz. Na serveru www.babyinzert.cz mohou rodiče nabídnout oblečení, hračky, nebo třeba i vybavení domacnosti, které již nepotřebují.

Protože je Inzerce zdarma , mohou takto pomoci jiným lidem, ketří nechtějí, nebo nemohou kupovat zcela nové.


Kurzy

Kurzovní lístek: 24.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,210 25,330
USD 23,560 23,740
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články