Infinium Labs získalo prostředky na LapBoard
zdroj: tisková zpráva

Infinium Labs získalo prostředky na LapBoard

27. 1. 2006 10:10 | Hardware | autor: Redakce Games.cz |

Infinium Labs oznámila, že dostala od společnosti Golden Gate Investors investici ve výši 625 tisíc dolarů, která může být eventuálně zvýšena až na 5 milionů dolarů a má sloužit pro zahájení výroby a propagace její periferního zařízení jménem LapBoard.

Tato periferie je ústy Infinium Labs "první zařízení, které dovoluje hráči komfortně používat myš a klávesnici z pohodlí gauče". Dá se otáčet a tak může být určeno jak pro praváky, tak pro leváky. Současný prezident Infinium Labs, Greg Koler, to komentoval slovy, že plánují uvést LapBoard v polovině roku 2006.
Infinium Labs se už nechvalně proslavila herní konzolí Phantom a neexistující službou nazvanou Phantom Game Service, kde si hráči měli na určitou dobu pronajímat hry a za velmi nízké ceny si je stahovat z centrálního serveru do konzole. Celkové ztráty tohoto podniku jsou gigantické. Podle poslední finanční zprávy je ztráta 10 085 662,- dolarů na akciích, 14 888 265,- dolarů chybí v kolonce cash-flow a dále 10 085 662,- dolarů provozního kapitálu. Celkově už Infinium Labs na "vývoji herní konzole Phantom" prošustrovala 57 570 723 dolarů.

zdroj: Gamasutra

cappy

Nejnovější články