Jan Andruško je novým ředitelem TV NOVA, Nova Cinema, Nova Sport a MTV

22. 11. 2010 – 19:33 | Média | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Jan Andruško je novým ředitelem TV NOVA, Nova Cinema, Nova Sport a MTV
V pozici společníka advokátní kanceláře Kotrlík Bourgeault Andruško spolupracoval Jan Andruško úzce s jednateli a managementem CET 21, FOto: Nova TV | zdroj: NašePeníze.cz

Jednatelé společnosti CET 21, vlastníka TV NOVA, Nova Cinema, Nova Sport a MTV v pondělí oznámili jmenování Jana Andruško do funkce generálního ředitele CET 21 s účinností od 1. ledna 2011. Informovala o tom mluvčí TV Nova Michaela Fričová.

V pozici společníka advokátní kanceláře Kotrlík Bourgeault Andruško spolupracoval Jan Andruško úzce s jednateli a managementem CET 21 od roku 2005 jako hlavní externí právní poradce CET 21. Jeho role byla v posledních pěti letech klíčová při nejrůznějších strategických rozhodnutích.

"Jana Andruško znám více než pět let a jsem přesvědčen, že využije svých zkušeností a velkého obchodního talentu k dalšímu posílení vedoucí pozice CET 21 na trhu," uvedl v souvislosti s tímto jmenováním Adrian Sarbu, prezident a CEO společnosti CME.

"Považuji za velkou čest, že budu moci řídit nejúspěšnější televizní společnost ve skupině CME. Těším se na práci s celým týmem při rozvoji našich televizních stanic v plně digitálním světě se všemi příležitostmi a výzvami, které tento proces přináší," uvedl Jan Andruško.

-Dana Rybáková,Mediafax

Kam dál: TV Prima zdraží reklamu o deset procent, zdraží i TV Nova

Kurzy

Kurzovní lístek: 20.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,250
USD 23,520 23,620
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články