Jarní nabídka ČSOB hypoték se zvýhodněním sazby až 0,40 %

26. 4. 2010 – 16:32 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Jarní nabídka ČSOB hypoték se zvýhodněním sazby až 0,40 %
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

ČSOB připravila od poloviny dubna pro své klienty novou akci ve formě slevy 0,1 procentního bodu ze sazby za každý započatý 1 mil. Kč úvěru.

Maximální výše slevy bude činit 0,4 % pro hypotéky nad 3 mil. Kč. Všichni zájemci o hypotéku tak mohou od 19. dubna získat výhodnou hypotéku s úrokovou sazbou začínající od 4,69 %. Stále také platí možnost využít všech dalších výhod, které hypotéka od ČSOB poskytuje. Hypoteční úvěr klient vyřídí během pouhých pěti dní.

„Sleva až 0,4 procentního bodu se vztahuje na standardní hypotéky až do 100 % hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na 1, 3 nebo 5 let,“ říká Ivana Bohatcová, výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB.

V platnosti zůstávají i další výhody spojené s ČSOB hypotékou. Pokud si klient nechává posílat svojí výplatu na účet v ČSOB a využije 2 ze 3 pojištění (domácnosti, nemovitosti nebo úvěru) může získat slevu 0,25 % z celkové úrokové sazby (již zaneseno v sazbě výše). Pro klienty je také připravený veškerý administrativní servis, který urychlí celou proceduru spojenou s vyřizováním hypotéky. Za klienta na pobočce zdarma a na počkání zajistíme potřebné dokumenty z Katastru nemovitostí či oceníme jeho nemovitost. U klientů, kteří si k nám nechávají posílat výplatu, nepotřebujeme speciální dokument k potvrzení o příjmu. Klient, který má kupní smlouvu na svoji nemovitost, tak může žádost o hypotéku jednoduše vyřídit při jedné návštěvě pobočky ČSOB v klidu a bez stresu.

I nadále ČSOB přináší úlevu těm klientům, kteří se snaží být odpovědní vůči životnímu prostředí a pořizují si ekologicky šetrné bydlení. Jarní akci mohou využít i ti, kteří se rozhodli získat dotaci z programu Zelená úsporám. Pokud klienti chtějí dotaci získat a na realizaci úsporného opatření nemají peníze, mohou využít této zvýhodněné sazby. Klienti tak získají možnost překlenout období, než dotaci obdrží. „Výhodou tohoto postupu je, že klientům, kteří o státní dotace požádají, umožníme bezplatnou mimořádnou splátku až do výše dotace ve chvíli, kdy mu na účet přijdou od státu peníze,“ dodala výkonná manažerka segmentu Bydlení a úvěry ČSOB, Ivana Bohatcová.

Kurzy

Kurzovní lístek: 19.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,640 23,820
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články