Jídelníček Úřadu vlády? Ceny jako za socialismu!

1. 12. 2012 – 12:14 | Politika | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Jídelníček Úřadu vlády? Ceny jako za socialismu!
Tento jídelníček ani nepotřebuje komentář, spíše dokládá, že vláda ČR žije mimo realitu a ještě pro jistotu zavede od ledna vyšší DPH na potraviny, které už tak patří k nejvyšším v Evropě Foto: Vláda 2011 (vlada.cz) | zdroj: NašePeníze.cz

Socialistické ceny? Možná za ještě méně. Tak vypadá jídelníček na Úřadu vlády. Přestože není úplně aktuální, výše cen nenechá asi nikoho v klidu. Je libo hovězí vývar s masem za 7 Kč a jako druhý chod kotlet po židovsku i s přílohou za 29Kč? Kdo by nechtěl. Tento jídelníček přišel Vítu Bártovi emailem podle něj z důvěryhodného zdroje. Vít Bárta ho ihned zveřejnil na svých stránkách.

Nikoli Poslanecká sněmovna, kde se ceny jídel pohybují už v zásadě v normální hladině v porovnání s okolním světem, ale Úřad vlády nabízí velmi levné stravování. Tento jídelníček ani nepotřebuje komentář, spíše dokládá, že vláda ČR žije mimo realitu a ještě pro jistotu zavede od ledna vyšší DPH na potraviny, které už tak patří k nejvyšším v Evropě.  

"Pokud mě Blesk napadá, že jsem s tím jako ministr nic neudělal, nemohl jsem. Protože ministři na Úřadu vlády jedí zdarma, a ceny jsem tudíž neznal." Komentuje Vít Bárta článek, který vyšel v denníku Blesk.

Loňský jídelníček Úřadu vlády? Ceny jako za socialismu!

Loňský jídelníček Úřadu vlády? Ceny jako za socialismu!

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,230 25,310
USD 23,380 23,480
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články