KB Profilové fondy nabízejí komplexní investiční řešení

23. 3. 2011 – 14:03 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

KB Profilové fondy nabízejí komplexní investiční řešení
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Komerční banka nabízí prostřednictvím KB Profilových fondů klientům moderní způsob, jak investovat volné finanční prostředky do předem definovaných investičních strategií.

Bez starostí a nutnosti sledování vývoje kurzů cenných papírů získají klienti produkt, který aktivně a efektivně spravuje jejich peníze. KB Profilové fondy přináší klientovi moderní investiční příležitosti využívající aktivní správu prostředků fondu, která byla doposud využívána zejména v investičních řešeních pro profesionální investory. Zkušený tým manažerů pravidelně vyhodnocuje situaci na kapitálových trzích a přizpůsobuje tomu strukturu aktiv v portfoliu fondu podle jejich aktuální výkonnosti.

„Na základě zpětné vazby klientů jsme připravili pro všechny zájemce o investování snadno srozumitelné investiční programy v podobě KB Profilových fondů. Klientům nabízíme čtyři jasně definované investiční strategie odpovídající typickým profilům investora", uvedl Radko Belada, vedoucí marketingu pro retailové bankovnictví Komerční banky.

KB Profilové fondy, dělící se na KB Konzervativní, KB Vyvážený, KB Růstový a KB Dynamický, pamatují na všechny typy investorů. Počínaje těmi, kteří preferují stabilní výnosy a nízké riziko až po aktivní investory se zájmem o profesionálně rozložené investice na akciových trzích, kteří sami nechtějí nebo nemají čas aktivně spravovat své peníze.

„Jasně definované strategie KB Profilových fondů usnadňují klientům jejich investiční rozhodování. Na základě individuálního investičního profilu si investor jednoduše zvolí strategii, která nejlépe vyhovuje jeho potřebám a o vše už se postaráme my“, dodal Radko Belada.

KB Profilové fondy jsou vhodné jak pro jednorázové investice, tak i pro pravidelné investování s počáteční investicí již od 500 korun. Podílové listy fondů lze koupit na všech pobočkách Komerční banky. Investovat do fondů je možné i jednoduše prostřednictvím internetového bankovnictví MojeBanka.

Správcem KB Profilových fondů je Investiční kapitálová společnost KB, člen skupiny Amundi Group, která patří mezi tři největší správce aktiv v Evropě a osm největších na světě.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 18.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,250 25,370
USD 23,620 23,800
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články