Klienti ČP INVEST mají informace o svých fondech stále „po ruce“

16. 5. 2012 – 13:00 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Klienti ČP INVEST mají informace o svých fondech stále „po ruce“
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Investiční společnost ČP INVEST, která je součástí mezinárodní finanční skupiny Generali PPF Holding, přináší svým klientům novou mobilní aplikaci. Ta nabízí uživatelům interaktivní podporu pro správu portfolia.

Součástí aplikace je možnost nastavit automatické upozornění při předem zadaném růstu či poklesu hodnoty vybraného fondu. Klient tak má dokonalý přehled o vývoji svých investic.

 

Investiční společnost ČP INVEST dává jako jedna z prvních investičních společností svým klientům k dispozici mobilní aplikaci, díky které budou moci sledovat své portfolio prostřednictvím mobilního telefonu. Součástí aplikace je modul pro sledování kurzů jednotlivých fondů, které společnost ČP INVEST nabízí. Modul je doplněn Push notifikací v případě nárůstu nebo poklesu hodnoty kurzu fondu přes uživatelem určenou hranici. Upozornění lze nastavit také na denní výkyvy a celou historii pohybu je možné sledovat na grafu. Druhou důležitou součástí je kanál pro distribuci infolistů (měsíčních souhrnných informací) k jednotlivým fondům, jenž uživatele rychle a stručně obeznámí se současným děním na investičním trhu. Ten je také doplněn možností odebírat souhrnné dvoutýdenní komentáře o vývoji kapitálových trhů.

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,170 25,310
USD 23,330 23,510
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články