Klienti ČS získali na odměnách do Penzijního fondu již více než 30 mil. Kč

13. 6. 2011 – 21:47 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Klienti ČS získali na odměnách do Penzijního fondu již více než 30 mil. Kč
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Díky službě Odměny do Penzijního fondu České spořitelny získali majitelé Chytré karty České spořitelny již více než 30 mil. Kč.

S touto službou klient získá při platbě Chytrou kartou ČS za každých 1 000 Kč nákupu v obchodě 10 Kč na svůj účet penzijního připojištění u Penzijního fondu ČS. Chytrou kartu ČS si od srpna 2008 sjednalo již přes 300 tis. klientů, během prvních čtyř měsíců letošního roku provedli její majitelé více než 2,5 mil. transakcí u obchodníků v celkovém objemu přesahujícím 2 mld. Kč.

„Pokud si lidé chtějí v důchodu udržet stávající nebo i vyšší životní úroveň, musí si pravidelně spořit a investovat. Služba Odměny do Penzijního fondu je unikátní v tom, že klient za používání Chytré karty získává odměnu, která se připisuje na jeho účet penzijního připojištění. Během nakupování si tak vlastně část peněz spoří na penzi. A čím více klient kartu využívá, tím větší odměnu získá,“ uvedl Martin Techman, ředitel úseku rozvoj obchodu České spořitelny. „Pro zachování životní úrovně v důchodu klientům také na míru nastavíme Penzijní řešení ČS. Čím dříve klient začne spořit, tím menší měsíční úložka je potřeba. A díky službě Odměny do Penzijního fondu bude konečná naspořená částka ještě vyšší,“ dodal Martin Techman.

Mezi držiteli Chytré karty ČS získaly vedle služby Odměny do PFČS největší oblibu tyto služby: používání karty zdarma (tedy bez poplatku za kartu při stanoveném objemu transakcí), slevový program Sphere a zvýhodněný Bonus program (1 bod za 15 Kč oproti standardním 20 Kč). Využívanou a oblíbenou nadstavbou se stala možnost volby vzhledu platební karty. Více než polovina držitelů Chytré karty ČS zvolila kartu z fotogalerie designů, která nabízí 59 obrázků v 10 galeriích, nebo se rozhodla pro vlastní vzhled karty.

Každý držitel Chytré karty ČS získává automaticky také dvě záruky - nákup za nejnižší cenu a ochranu při poškození zboží. Pokud nakoupí s Chytrou kartou ČS a později uvidí totéž zboží za nižší cenu, dostane rozdíl zpět. Kompenzaci získá i v případě, že dojde k poškození či krádeži zakoupeného zboží. Navíc si může vybrat libovolný počet ze sedmi volitelných výhod podle toho, které skutečně využije. Jejich nastavení lze kdykoli změnit.

Kurzy

Kurzovní lístek: 26.4.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,120 25,240
USD 23,420 23,600
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články