Klienti Penzijního fondu ČS získají s Penzí PLUS komplexní zabezpečení na penzi

1. 7. 2010 – 12:20 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Klienti Penzijního fondu ČS získají s Penzí PLUS komplexní zabezpečení na penzi
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Penzijní fond České spořitelny (PFČS) nabízí od června svým klientům možnost komplexně si zajistit svou finanční budoucnost prostřednictvím balíčku produktů Penze PLUS.

Klienti si totiž mohou doplnit penzijní připojištění o investování do otevřeného podílového fondu PLUS, který byl vytvořen speciálně pro klienty PFČS. Jako doplněk penzijního připojištění přináší fond možnost vyššího zhodnocení nad úrovní dluhopisové investice a zároveň likviditu prostředků. Podílový fond vytvořila a majetek v podílovém fondu obhospodařuje Investiční společnost České spořitelny.

„Možnost vyššího zhodnocení může do systému penzijního připojištění přilákat mladší klienty a zároveň motivovat k vyšším částkám, které je nutné ukládat na důchod. Pravidelné investování považujeme po vyčerpání všech státních výhod plynoucích z penzijního připojištění za optimální doplněk tohoto konzervativnějšího způsobu spoření,“ uvedl Aleš Poklop, generální ředitel PFČS.

Součástí Penze PLUS je také zvýhodněné Komplexní úrazové a životní pojištění od Pojišťovny České spořitelny, Vienna Insurance Group, které je určené pouze klientům PFČS. Pojištění ve čtyřech variantách a bez zdravotního zkoumání zabezpečí klienty po dobu spoření. Fond PLUS je možné uzavřít v široké pobočkové síti České spořitelny.

Kurzy

Kurzovní lístek: 29.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,220 25,300
USD 23,390 23,490
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články