Klienti Volksbank mohou nyní platit v eshopech rychleji a bezpečněji

29. 11. 2010 – 11:56 | Tiskové zprávy | Redakce NašePeníze.cz | Diskuze:

Klienti Volksbank mohou nyní platit v eshopech rychleji a bezpečněji
Placeholder | zdroj: tisková zpráva

Volksbank CZ pro své klienty zpřístupnila bezpečnější způsob úhrady ve vybraných eshopech prostřednictvím internetového bankovnictví a online platby PayMyway.

Tento způsob placení je jednoduchý, bezpečný a okamžité provedení platby po ověření disponibilního zůstatku klienta je bankou garantováno.

„Službou PayMyway chceme klientům poskytnout moderní a bezpečný způsob placení v internetových obchodech a tím zatraktivnit servis našeho internetové bankovnictví. Cena za transakci PayMyway je stejná jako u běžné elektronické domácí platby,“ říká Kamila Nevěčná, vedoucí Elektronického bankovnictví Volksbank CZ. „Výhodou systému PayMyway pro banku je také to, že díky jednomu propojení přes PayMyway můžeme klientům nabídnout tuto platbu u všech eshopů, které jsou v systému zapojeny nebo se do něj v budoucnu zapojí, aniž bychom museli s každým jednotlivým eshopem podstupovat technickou integraci,“ vysvětluje Kamila Nevěčná.

Systém PayMyway propojuje eshopy s internetovým bankovnictvím zúčastněných bank a umožňuje tak zaplatit za nákup v internetovém obchodě pomocí předvyplněného platebního příkazu, který zákazník potvrdí po přihlášení do svého internetového bankovnictví. Zákazníkem potvrzená on-line platba PayMyway je bankou garantována a nelze ji po provedení v internetovém bankovnictví zrušit. Tímto eshop získává záruku, že platbu obdrží, a může tedy zboží či službu kompletovat a expedovat.

Obdobné systémy, které propojují eshopy s bankami prostřednictvím jednoho technického rozhraní, fungují velmi úspěšně v řadě západoevropských zemí, zejména v Nizozemí, Rakousku a Německu.
 

Kurzy

Kurzovní lístek: 28.3.2024 Exchange s.r.o.

EUR 25,190 25,310
USD 23,360 23,540
Kurzovní kalkulačka

Více měn / Porovnání kurzů bank / Europlatby zdarma

Nejnovější články