Battlestations: Midway - detaily a screenshoty
zdroj: tisková zpráva

Battlestations: Midway - detaily a screenshoty

3. 9. 2004 11:11 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Námořně-letecká simulace Midway, vycházející z dříve pozastaveného projektu Midway: Naval Battles, byla nyní oficiálně přejmenována na Battlestations: Midway.

Za vývojem titulu stojí britští SCi a jak už název napovídá, mělo by se jednat především o multiplayerově orientovanou simulaci bojů v Pacifiku během 2. světové války, jejichž vyvrcholením byla bitva o Midway.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Velikosti jednotlivých map se mají pohybovat od 20x20 km až po 40x40 km, přičemž ta největší bude mít dokonce rozměry 50x50 km. Během hry pochopitelně využijete celou řadu autentických bojových prostředků. Připraveno má být více než 45 druhů lodí, 24 typů letounů a dalších 17 dopravních prostředků, mezi kterými se obejví třeba i ponorky. Mezi svými jednotkami budete moci v průběhu bojů libovolně přepínat.

Hra nabídne singleplayerovou kampaň za Američany i Japonce, speciální Career mod a on-line multiplayer, do kterého se bude moci zapojit až 16 hráčů, ovládajících přes 60 jednotek. Vydání Battlestations: Midway je pro PC naplánováno na léto 2005, připravuje se rovněž PS2 a Xbox verze. Sedmnáct nových ukázek si můžete prohlédnout v galerii.
zdroj: PR

kate

Nejnovější články