Akční 3D tahová RPG Space Ranger 2
zdroj: tisková zpráva

Akční 3D tahová RPG Space Ranger 2

3. 9. 2004 19:19 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Ruský Vladivostok je už od roku 1999 sídlem vývojářské společnosti Elemental Games, která se nyní spolčila s 1C Company, aby ještě do konce tohoto roku vyrobila novou 3D real-time akci s prvky tahové vesmírné RPG - Space Ranger 2: Dominators.

Tento nový projekt navazuje na předchozí dílo stejných vývojářů, tenkrát ovšem známých jako NewGame Software. Jeho příběh se odehrává s 200letým odstupem od prvního dílu a přivede hráče do mnohem nebezpečnějšího světa, resp. vesmíru, který souží ještě mnohem hrůznější hrozba.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva
nové obrázkykompletní galerie

Planeta, která dosud vyráběla válečné androidy, si nyní uvědomila svou pozici a jala se dobýt galaxii. Její roboti nejsou pouze schopní splnit jakýkoliv rozkaz, každý má svůj rozum a sílu vůle. Tento nový druh kyber-života, tzv. dominátoři (viz podtitul), je poháněn instinktem destrukce a snahou o rozšíření silikátové říše. Právě těm se budete nuceni postavit s armádou vlastních válečných robotů. Už první hra prý byla charakteristická pro svou volnost skýtající svobodu v rozhodování. Její pokračování rovněž nebude hráče nijak omezovat a naopak jim dá možnost přímo ovlivnit příběhovou linii. Své schopnosti budete moci otestovat nejen v hlubinách vesmíru, ale také na povrchu různých planet.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články