Teroristou v Global Ops
zdroj: tisková zpráva

Teroristou v Global Ops

13. 7. 2001 9:13 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Tým Barking Dog Studios připravuje v podobě hry Global Ops (zkrácený název Global Operations) zajímavě vypadající konkurenci pro populární Counter-Strike (CS).

Vedle všelijakých módů snažících se CS napodobit na to však mají určité předpoklady i morální práva, neboť i oni se podíleli na počátečním vývoji CS. Při pohledu na nové obrázky a další informace pak posuďte sami, jaké mají předpoklady k úspěchu.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Hra je primárně koncipovaná pro multiplayer, ale půjde hrát i offline s pomocí botů ve hře. V Global Ops se budete pohybovat po celém světě a jednotlivé úkoly na vás čekají v Peru, na Srí Lance, v Jihočínském moři, v Mexiku a jako lahůdka je přidaná i speciální mise v tunelu pod kanálem La Manche. Ve hře bude na výběr z celkem 5 týmů - special force, mírové jednotky, teroristé, vzbouřenci a partyzáni. Každý tým se pak skládá z unikátních specialistů (velitel, sniper, zdravotník, hlídka, sabotér, demolition man a jakýsi agent), kteří se od sebe navzájem budou odlišovat v různých vlastnostech. Každý z nich bude moci používat všech 32 zbraní (mezi nimi například 4 ostřelovačky), ale pouze expert v dané oblasti s nimi dosáhne maximálních výsledků. Jak už to v podobných hrách bývá, budete zachraňovat rukojmí, převážet VIP, deaktivovat nálože nebo odklízet nepohodlné osoby. Pro grafický výstup bude použit modifikovaný Lith-Tech engine verze 2.5 od Monolithu a zajímavě také zní možné použítí technologie Voice over IP, která by měla umožňovat hlasovou komunikaci členů týmu. Jestli se Global Ops nakonec stane konkurencí pro Counter-Strike, se uvidí koncem roku. Obrázek zdroj: tisková zpráva

leon

Nejnovější články