Heroes of Might & Magic IV pics
zdroj: tisková zpráva

Heroes of Might & Magic IV pics

12. 7. 2001 13:38 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

Máme tu další sadu devíti obrázků, které poodhalují roušku tajemství nad pokračováním velespěšné fantasy strategie Heroes of Might and Magic IV.

Hru sice můžeme očekávat pravděpodobně až v září, nicméně několik informací o připravovaných novinkách přinášíme již nyní. Asi největším překvapením bude pozměněný systém bojových jednotek. Dříve se každá jednotka skládala z jednoho hrdiny a nejméně jednoho vojáka. Nyní se zdá, že každá armáda bude mít možnost obsadit 7 dostupných pozic nejen vojáky, ale rovněž i více hrdiny. Dokonce bude hrdina moci cestovat zcela sám. Další změnou je možnost oživit padlého hrdinu, který po porážce zůstane ležet na mapě. Pokud však budete dobývat město, kde protivník postavil vězení a prohrajete, stane se váš hrdina vězněm dokud město nedobudete.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

Suroviny již nebude možné těžit hned, ale až postavíte příslušné těžební zařízení (těžko říct, zda i u dřeva bude nutné postavit třeba pilu). Grafika hry byla opět znatelně vylepšena, navíc by hra měla podporovat rozlišení až 1280×960. Obrázek zdroj: tisková zpráva

nukem&jd

Nejnovější články