Velvet Assassin odložena na leden
zdroj: tisková zpráva

Velvet Assassin odložena na leden

9. 8. 2006 18:18 | Obrázky | autor: Redakce Games.cz |

U příležitosti oznámení, že se chystá projekt s názvem Sabotage 1943 - nově vlastně pouze Sabotage (my nicméně z praktických důvodů, aby nedošlo k záměně s jinou hrou stejného názvu, zachováme původní označení) - představit v hratelné podobě na letošní Game Convention v Lipsku, vypustila společnost dtp/ANACONDA také čtveřici nových screenshotů, které nyní můžete spatřit v naší galerii.

Ovšem kromě tohoto odhalila tisková zpráva ještě jednu zajímavou věc, a to, že špionážní akci, na níž čekáme už od roku 2003, neuvidíme na pultech obchodů dříve, než v lednu příštího roku. Brzy se prý můžete těšit rovněž na spuštění plnohodnotných oficiálních stránek.

Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva Obrázek zdroj: tisková zpráva

V Sabotage ztvárníte roli houževnatého bojovníka, resp. houževnaté bojovnice jménem Violette Summer, jež bude hluboko za nepřátelskou linií tajně pronikat do vojenských zařízení, umisťovat zde výbušniny a odstraňovat určené osoby. To vše hezky potichu a hlavně smrtelně důkladně. Vývojáři slibují autentickou atmosféru podpořenou detailně propracovanými historickými lokacemi (Notre Dame v Paříži, hamburské přístaviště, Varšava, ad.). Akce samotná bude fiktivní, avšak prostředí realistické.
zdroj: PR

korgull

Nejnovější články